Risiko for at miste dine navne i World of Warcraft: Warlords of Draenor

Det der med at lave skøre Wow karakter navne, det er noget vi alle er helt vilde med. Der har været utrolig mange kreative igennem tiden, og nogen knap så kreative.

Blizzard går nu snart i gang med en oprydning. Dette betyder at hvis du ikke har været aktiv på din karakter i de seneste 6 år, nærmere bestemt helt tilbage til den 13. november 2008 eller før, så skal du hurtigst muligt logge ind på de karakterer for at beholde dit unikke karakter navn.

Nogle af disse unikke navne, kunne for eksempel være:

  • Faxmachine
  • Bankefanden
  • Kødpingvin
  • Og mange, mange flere.

Hvis du ikke formår at logge på disse karakterer, inden pre-release patchen 6.0.2 lander inden alt for for lang, så mister du simpelthen dit unikke karakter navn. Der er ikke kommet noget information, omkring hvornår 6.0.2 udkommer, men der burde ikke gå alt for lang tid.

Læs også: World of Warcraft filmen er færdig Filmet

Vi ved ikke præcis, hvilken slags navne som Blizzard går efter, men vi vil råde Wow brugere til for en sikkerheds skyld, at logge på alle dine karakterer inden måneds udgang. Om ikke andet, så bare log hurtigt ind og tjek postkassen mm. og så hop af igen. Så er du hvert fald 100% sikret dine navne.