Hvordan lyder det at være detektiv og spøgelse? De 2 ting kan da umuligt gå galt!

Murered: Soul Suspect minder utrolig meget om L.A. Noire, du kæmper dog bare fra åndeverden her.

Hovedmissionen er selvfølgelig at du skal finde ud af hvem der dræbte dig, og dette gør du ved at lege god gammeldags detektiv “Hide’n seek”. Forstået på den måde, at man bruger en del af tiden i spillet på at finde gemte objekter og opklarer mysterier. Men tro ikke, at der ikke er mere at komme efter, der er en hel masse side missioner som man sagens kan bruge en masse tid på, hvor man hjælper de døde med at finde fred i livet.

Murered: Soul Suspect ligner meget et almindeligt detektiv spil, metoderne er dog bare væsentlig anderledes end man er vant til. Blandt andet kan Ronan aflæse folks tanker ved at gå ind i deres kroppe, dette gør også at det ikke altid er hvad man forventer at finde, som der kommer frem af tanker hos mennesker igennem spillet. Måden at du opklarer mysterier er ved at du finder ledetråde / Objekter og Ronan diskutere derefter med sig selv for at komme frem til en løsning.

Men frygt ej, der er nogle fede ting ved at være spøgelse, du kan eksempelvis gå igennem vægge og bevæge dig ret frit rundt, dette giver spilleren en langt større udfordring i forhold til at udforske miljøet.

Murdered: Soul Suspect udkommer den 6. juni 2014 til, Playstation 3/4, Xbox 360/One og Pc. 

Du kan allerede nu se et Preview af Gameplayed i Murdered: Soul Suspect

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.