Aprilsnaren fra Riot, Ultra Rapid Fire, har forladt League of Legends. Men det er ikke det sidste vi kommer til at se den game mode, for Ultra Rapid Fire vender tilbage!

Ultra Rapid Fire eller U.R.F. var ikke ment som andet end en aprilsnar hvor Riot havde lyttet, måske lidt for meget, til alle deres fans. De mest bannede champions blev fjernet, mana og energi skulle vi ikke tænke på og cooldowns var reduceret til tyve procent.
På League of Legends community længes spillerne allerede efter U.R.F. og med den overvældende efterspørgsel har Riot nu annonceret har at Ultra Rapid Fire vender tilbage.
Hvordan og hvornår det vender tilbage er endnu uvidst, for som spil ligesom One for All var det ikke meningen at spille skulle være tilgængeligt længere tid. Riot forvente at dele flere informationer i løbet af ugen.

Hold jer opdateret her på siden for flere Nyheder.!

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.