Ukraines Spilindustri Står Stærkt på Gamescom 2024

Når Gamescom 2024 åbner dørene i Köln fra den 21.-25. august, vil den ukrainske spilindustri igen være til stede med deres eget pavilion. Efter sidste års succesfulde debut er Ukraine Pavilion tilbage, hvor ukrainske spiludviklere, servicevirksomheder og startups vil præsentere deres projekter og tjenester på den internationale scene.

Trods Udfordringer Fortsætter Innovationen

På trods af de udfordringer, som Ukraine står overfor på grund af den igangværende krig, har landets spiludviklere fortsat med at skabe imponerende spil og jagte nye forretningsmuligheder.

“Vi er her for at vise, at den ukrainske spilindustri er stærk og innovativ, selv under de sværeste forhold.” Elena Lobova, medstifter af GDBAY, understreger vigtigheden af at deltage i Gamescom:

Mød De Ukrainske Spiludviklere

Ukraine Pavilion organiseres af Games Gathering-konferencen, GDBAY-platformen og VG Entertainment. Blandt deltagerne er flere prominente ukrainske spiludviklingsstudier:

  • Hologryph: Baseret i Lviv og kendt for hits som Party Hard 2 og Secret Neighbor. De arbejder nu på SAND, et stort PVPVE-spil, hvor spillere udforsker en falden planet fyldt med anomalier.
  • KAVA GAMING: Et studie specialiseret i konceptkunst og spiludvikling, der leverer visuelt imponerende projekter.
  • PlayToMax: En erfaren HTML5-spiludvikler med ekspertise i cross-platform spil og interaktive annoncer.
  • GSC Game World: Kendt for S.T.A.L.K.E.R. og Cossacks-serierne, og lige nu fokuserer de på den kommende udgivelse af S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.
  • UGI Studio: En boutique-spiludvikler, der tilbyder fuld-cyklus spiludvikling og kunstproduktion.
  • Twigames: Et uafhængigt studie i Kyiv, der leverer komplette spiludviklingstjenester.

Servicevirksomhederne Bag Kulisserne

Flere ukrainske servicevirksomheder vil også være til stede, herunder:

  • WMG International (adWMG): En virksomhed, der specialiserer sig i software til programmatisk monetarisering for mobile applikationer, web og CTV.
  • QPM: En virksomhed med fokus på strategisk og operationel ledelse og arbejder på at skabe verdens første AI-baserede projektstyringssystem.

Velgørenheds arrangement og Networking

Udover at fremvise deres kreative talenter vil Ukraine Pavilion også være vært for et velgørenhedsarrangement og en networking reception på Wartesaal Am Dom under Gamescom. Her kan deltagerne nyde drikkevarer, snacks og deltage i en auktion for velgørenhedsorganisationen Gamedev Under Bombs.

Støt Ukrainsk Kreativitet

Gamescom 2024 er en fantastisk mulighed for at opdage nye udviklinger inden for den ukrainske spilindustri og støtte deres fortsatte vækst. Besøg Ukraine Pavilion i Hal 4.1, stand A-010g, og oplev de nyeste spil og innovationer fra et land, der fortsætter med at imponere på den globale spilscene, trods modgang.