Smelogs Playgrounds åbner for adgang til dig som beta-tester

Nifty Productions løfter sløret for deres nye real-time-strategy spil Smelogs Playground. En titel der ærer den genre, som vi alle voksede op med og elsker at spille.

Nemt at komme i gang med, svært at mestre – Smelogs Playground er en spændende oplevelse med mange muligheder og funktioner der sikrer spillere en nem og ensartet udfordring.

“Vi følte at der ikke var nok RTS titler på markedet og oplevede at nogle gamere fandt RTS titlernes spilmekanikker svære at bruge. Vi værdsætter RTS spil og satte os for at give folk hvad de rent faktisk ønskede! Et nyt strategispil, der tilbyder unikke funktioner og som samtidig er nemt at komme i gang med”, siger Simon Füglister, spildesigner og grundlægger af Nifty Productions.

Nifty Productions giver dig en eksklusiv mulighed for at få adgang til Smelogs Playground allerede nu. Det eneste der skal gøres, er at blive en del af den officielle Discord server for Smelogs Playground.

Smelgos Playgrounds hovedfunktioner:

  • Krigståge tilføjer mere dynamik til spillet og giver Smelogs Playground et helt unikt æstetisk udtryk.
  • Base Editor hjælper dig med at fastslå en strategi før kampen begynder. Således kan placering af bygninger og dermed start af kampenheder have større strategisk betydning.
  • Dynamiske tech diagrammer giver dig en nem og dynamisk måde at ændre og opgradere sine enheder på. Hurtige ændringer kan afgøre udfaldet af kampen!

Om Nifty Productions

Nifty Productions er en innovativ, selvstændig spiludvikler, grundlagt i Untersiggenthal, Sweitz i 2021. Vores mission er at udvikle nemt tilgængelige højkvalitets spil, som appellerer globalt. Gennem samarbejde med talentfulde udviklere fra hele verden, ønsker vi at give en unik oplevelse.