ROCCAT Elo-serien

ROCCAT er efter en længere pause, endelig kommet med nyhed om en ny serie af gaming udstyr. Serien får navnet Elo-serien og står indtil videre til indeholde tre gaming headsets.

Hjørnestenen i de nye gamer headsets er en vision om at skabe høretelefoner med super præcision, og til det har ROCCAT taget udgangspunkt i deres prisvindende tyske design og innovation, samt erfaringer fra lydteknologien vi kender fra Turtle Beach.

ROCCATs Elo-serie inkluderer tre forskellige headsets, som PC-gamere kan vælge imellem. Hver produkt er i premiumdesign med fokus på komfort såsom hukommelseskumpuder og et selvjusterende flydende metal headband, der tilbyder en unik, holdbar og vægtløs pasform. Alt for at give den bedste komfort til PC-gameren.

Elo X er en let stereohovedtelefon i super design, med en forventet retail pris på DKK 399.

Elo 7.1 USB tilbyder premium 7.1-kanals surround sound, ROCCATs AIMO intelligente lydsystem, variabel mikrofonovervågning og en USB-forbindelse. Anbefalet retail pris på DKK 549.

Elo 7.1 Air tager kvaliteten endnu længere med trådløs forbindelse, Turtle Beachs patenterede Superhuman Hearing® der giver dig muligheder for indstillinger af lyd der er målrettet gaming på konkurrenceniveau, samt langvarig 24-timers batterilevetid. Forventet pris i retail på DKK 799.

“Serien af Elo-headsets viser resultatet af, hvad der sker, når du kombinerer det bedste fra ROCCAT og Turtle Beach og dette er bare den første bølge af vores nye præcisionsfokuserede pc-spiltilbehør,” siger Rene Korte, chef for PC-produkter hos Turtle Beach.

Alle tre Elo-headset vil være tilgængelige i forretningerne i Danmark fra den  4. oktober 2020.