ROCCAT er efter en længere pause, endelig kommet med nyhed om en ny serie af gaming udstyr. Serien får navnet Elo-serien og står indtil videre til indeholde tre gaming headsets.

Hjørnestenen i de nye gamer headsets er en vision om at skabe høretelefoner med super præcision, og til det har ROCCAT taget udgangspunkt i deres prisvindende tyske design og innovation, samt erfaringer fra lydteknologien vi kender fra Turtle Beach.

ROCCATs Elo-serie inkluderer tre forskellige headsets, som PC-gamere kan vælge imellem. Hver produkt er i premiumdesign med fokus på komfort såsom hukommelseskumpuder og et selvjusterende flydende metal headband, der tilbyder en unik, holdbar og vægtløs pasform. Alt for at give den bedste komfort til PC-gameren.

Elo X er en let stereohovedtelefon i super design, med en forventet retail pris på DKK 399.

Elo 7.1 USB tilbyder premium 7.1-kanals surround sound, ROCCATs AIMO intelligente lydsystem, variabel mikrofonovervågning og en USB-forbindelse. Anbefalet retail pris på DKK 549.

Elo 7.1 Air tager kvaliteten endnu længere med trådløs forbindelse, Turtle Beachs patenterede Superhuman Hearing® der giver dig muligheder for indstillinger af lyd der er målrettet gaming på konkurrenceniveau, samt langvarig 24-timers batterilevetid. Forventet pris i retail på DKK 799.

“Serien af Elo-headsets viser resultatet af, hvad der sker, når du kombinerer det bedste fra ROCCAT og Turtle Beach og dette er bare den første bølge af vores nye præcisionsfokuserede pc-spiltilbehør,” siger Rene Korte, chef for PC-produkter hos Turtle Beach.

Alle tre Elo-headset vil være tilgængelige i forretningerne i Danmark fra den  4. oktober 2020.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.