Roccat annoncerer Burst Pro Air

Letvægt, Ergonomisk, Trådløs og pakket med ROCCAT’s innovative mus designet til at hjælpe gamere med at vinde. Burst Pro Air er det perfekte valg til FPS gaming

ROCCAT, Turtle Beachs (Nasdaq: HEAR) prisvindende mærke til PC-gaming udstyr, har løftet sløret for den nye Burst Pro Air, som er den trådløse version til Burst familien af letvægts gaming mus. Præcist som Burst Pro er Burst Pro Air designet til at give gameren den bedste komfort og en følelse af en ergonomisk symmetrisk letvægts mus med et lækkert trådløst design. Den trådløse Burst Pro Air vejer kun 81 gram og har selvfølgelig de velkendte komponenter som Owl-Eye optisk 19K DPI sensor og de helt vilde Titan Optical Switches, mens Stellar Wireless teknologien optimerer det trådløse signal for at sikre den bedste oplevelse når du spiller.  Burst Pro Air har genopladeligt batteri og har en levetid på helt op til 100 timer. Ud over det vil det give PC spillere op til 5 timers spilletid på blot 10 minutters opladning. Burst Pro Air har det revolutionerende transparente Bionic Shell, som denne gang er opdateret med flere LED lys for at give den bedste RGB oplevelse. Burst Pro Air kan nu forudbestilles på www.roccat.com og hos de førende forhandlere i Danmark hvor musen lanceres globalt den 26. april, 2022.

Burst Pro Air har den samme ergonomiske og symmetriske form som den oprindelige Burst Pro. Designet har stor fokus på præstation og komfort og er perfekt til spil som Fortnite, Apex Legends og Valorant. ROCCAT’s Owl-Eye optiske sensor (baseret på PAW3370 fra PixArt) leverer 19K DPI og 400 IPS. Udover det giver ROCCAT’s utroligt hurtige Titan Optical Switches den hurtigste responstid og er dobbelt så hurtig som en mekanisk knap som sikre en aktiveringshastighed på 0.2ms på helt op til 70 millioner klik.

De fleste tilsvarende trådløse mus er normalt tungere, men Burst Pro Air vejer kun 81 gram takket være ROCCAT’s Bionic Shell design. Burst Pro Air har fire LED zoner, og så snart den er tilsluttet ROCCAT’s RGB lightning engine kan man nyde alle 16.8 millioner farver. Den er selvfølgelig kompatibel med alle AIMO enheder.

Burst Pro Air´s trådløse Stellar Wireless teknologi og ydeevne på batteriet sikre den bedste oplevelse når man spiller. Man har derudover også nu muligheden for at tilslutte som traditionel 2.5GHZ trådløs mus eller via en Bluetooth 5.2 forbindelse. Burst Pro Air leverer op til 100 timers trådløst spil på en opladning og USB-C porten sikre 5 timers spilletid på blot 10 minutters opladning. Den hurtige opladning af Burst Pro Air sikres med det medfølgende PhantomFlex kabel. Selv med brugen af kablet til opladning har man følelsen af at musen er trådløs.

Ud over de overvældende muligheder understøtter Burst Pro Air også NVIDIA Reflex Analyzer. NVIDIA G-SYNC har verdens første og eneste reaktionstid analysator som måler hvert eneste klik du laver på musen og giver dig resultatet. På den måde vil brugerne af Burst Pro Air måle og forbedre sig på samme tid.