ROCCAT Afslører Syn Buds Core Gaming Earbuds

Turtle Beachs (Nasdaq: HEAR) prisbelønnede mærke inden for PC-periferiudstyr, præsenterede i dag sine helt nye Syn Buds Core gaming-earbuds. Syn Buds Core 3,5 mm høretelefoner med kabel, der er designet til gamere med flere systemer, der søger en alsidig løsning til lyd. ROCCATs nye earbuds leverer medrivende lyd via 10 mm drivere og giver gamerne krystalklar lyd, uanset om de bruges ved skrivebordet eller er forbundet til deres mobile enhed, når de er på farten.

ROCCATs nye earbuds med kabel leverer lyd I høj kvalitet til gamere på farten

Syn Buds Core earbuds leveres med et 1,2 meter langt kabel med en indbygget mikrofon og lydstyrkekontrol samt en multifunktionsknap, så du nemt kan besvare og afslutte opkald.
Syn Buds Core earbuds med kabel lover alsidighed og ydeevne og kan fås nu på www.roccat.com og hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 199,00 DKK.

“Uanset om du spiller, lytter til musik eller træner, tilbyder Syn Buds Core earbuds maksimal bekvemmelighed og komfort og ægte lyd i høj kvalitet”, siger René Korte, ROCCATs grundlægger og General Manager for PC-periferiprodukter hos Turtle Beach. “Gaming over mobilen er allerede enormt og bliver kun større, så vi har skabt Syn Buds Core til ROCCAT fans og gamers, der ønsker at få mest muligt ud af deres høretelefoner. Syn Buds Core er en fænomenal værdi, da de tilbyder holdbarhed og kvalitetskomponenter til en overkommelig pris.”

Syn Buds Core earbuds kan tilsluttes enhver kompatibel enhed med et 3,5 mm lydinterface. Rig, klar og medrivende lyd pulserer gennem kraftige 10 mm-drivere, hvilket gør gaming på farten til en kvalitetslydoplevelse. Syn Buds Core leveres med et stofetui til nem transport og tre forskellige størrelser af silikone-ørepropper for at sikre den perfekte pasform. ROCCATs Syn Buds Core earbuds viser mærkets ikoniske logo i sølvgrå, mens resten er i askesort for at give et elegant og stilfuldt udseende.