QuizKampen – Det nye sjove og lærerigt spil!

Selvom vi inde på GamerGuru altid arbejder hårdt, så skal der være tid til at hygge sig og dyste lidt i mod hinanden, til dette formål har vi fundet det nye spil QuizKampen!

Der er kommet et utroligt Sjovt og lærerigt spil – QuizKampen er kommet til Danmark!

Den 1 december udgav FEO Media AB QuizKampen til os kære Danskere.

Hvis du er til Quiz spil i det hele taget, så er dette spil klart noget for dig. Der er over 20.000 Spørgsmål og løbende flere – 500+ spørgsmål HVER DAG! Det er godt nok mange spørgsmål.

QuizKampen fungere ligesom mange andre Quiz Spil/App. Dig og din modstander dyster i mod hinanden i 6 runder med 3 spørgsmål i hver runde, og i besvarer de samme spørgsmål. Der er flere forskellige kategorier, og man for selv lov til at vælge en kategori hver anden runde, så vær smart og udkonkurrere din modstander!

Udover spillet i sig selv, har man også mulighed for at skrive sine egne spørgsmål!

Så er du klogere end din kæreste, ven, veninde, skolelærer eller chef? Det kan du finde ud af nu!

Quizkampen kan hentes her: 

Android

IOS

 

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.