PS+ September 2019

I denne måned er der ikke et bredt udvalg af spil i PS+ pakken. Denne måneds PS+ spil er Batman: Arkham Knight og Darksiders III.

Det er to spil som har modtaget utrolig meget ros fra anmeldere såvel som spillere. En af de eneste årsager til at man ikke kunne lide månedens spil må være at man har dem i forvejen.


Batman: Arkham Knight

Scarecrow har samlet og genforenet nogle af de farligste fjende Batman nogensinde har stået overfor. De har nu et fælles mål og det er at skaffe Batman af vejen, én gang for alle.

Den klassiske batmobil har fået et mere moderne look og et væld af nye gadgets. I gennem spillets forløb skal du bruge bilen til jagte dine fjender og så skal du selvfølgelig kæmpe med de bare næver som Batman nu engang gør. Et tillæg til de sædvanlige skurke er en ny og original karakter “Arkham Knight”.


Darksiders III

I Darksiders 3 tager du rollen som “Furry”, som er én af de fire legendariske ryttere fra “the apocalypse”. Dette er trejde kapitel af Gunfire Games’ eventyrserie.

Du spiller som karakteren Fury og med hendes trofaste og karakteristiske pisk får du mulighed for at åbne for de magiske evner som Fury besidder. Dit mål i Darksiders 3 er at jagte og nedkæmpe de syv dødssynder og deres ondskabsfulde følge af tjenere. Gennem spillets masse kampe udvikler Fury nye evner, færdigheder og måder at bruge sit våben.