Pokémon Go

Pokémon Go: Genialt eller Dumt?

Pokékon Go er udkommet og folk er vidt omkring for at fange Pokémons.

For dem af os som er vokset op med Pokémon, er spillet noget af det sjoveste som er udkommet i lang tid. Ærligt, jeg har ikke fået spillet det så meget så det gør noget, men kender utallige personer som bruger utroligt meget tid på det.

Der er faktisk endeligt kommet et spil som gør at folk går utroligt meget rundt. Folk får motion, de er sociale, de har en fælles interesse.

Men… Der er også kommet alle Pokémon Go Haters, som der altid gør når der udkommer noget som der har så stor en målgruppe.

Jeg er medlem af en hel del Facebook grupper, både indenfor Gaming, Iværksætter og elektronik. Inde på de sider er der desværre en utrolig stor andel som mener at Pokémon Go er det mest latterlige, der nogensinde er skabt.

Her er et citat fra en Facebook diskussion i dag omkring Pokémon Go.

Hvis nu der var noget lærerigt i spillet. Hvis det gjaldt om at tage ud i naturen og tage billeder af specifikke dyr, plantearter, diverse monumenter eller lignende. I stedet for virtuelle kaniner. Jeg vil kalde det infantilt, og det har jo i den grad bragt tosserne uden for egen matrikel. Folk der burde sidde i spændetrøje hjemme på sofaen.

ay WHAT?!

Det er den reaktion som mange har på Pokémon Go. Det er jo fuldstændigt vanvittigt.

Hvis Gamere sidder derhjemme og spiller meget computer er det for dårligt, hvis vi går ud i naturen og er sociale og fanger Pokémoner er vi også latterlige. Jeg ved virkelig ikke hvad det er som gør at folk har denne tankegang – Skal siges med det samme at jeg har set stærke reaktioner både fra unge og ældre i forhold til Pokémon Go.

Min teori?

Frygt for fremtiden! 

Den næste store ting bliver helt sikkert VR og AR (Virtuelt Reality & Augmented Reality).

En kort forklaring på de 2 ting er at i VR, er du aktuelt i en virtuel verden, hvorimod du i AR er i vores “egen” verden, men at der er virtuelle ting også, så man blander det virtuelle med det virkelige.

Deres argumenter? 

  • Det er latterligt
  • Det er ren til grin
  • Pokémon er noget af det dummeste.
  • Der er bedre måder at få motion på.
  • Åbenbart går samtlige Pokémon Go spillere ud på motorveje og selvfølgelig også i private haver – Konstant.
  • Det er en skræmmende udvikling.
  • Farligt
  • Og så videre.

Dette er rigtige kommentar fra Facebook. Har endnu ikke hørt et argument, som har fået mig til at tænke: Er Pokémon Go dumt og ikke genialt?

Denne besked er til alle jer Pokémon Haters – Lær at leve med det, det bliver kun værre. Og hvis du ikke er meget får det er det også helt i orden, men lad vær med at komme med hadske kommentarer og lignende, vi kommer heller ikke og sviner jeres hobby til.