Paragon 2.0 til Diablo 3

I 2014 kan vi forvente flere  ændringer end lukningen af auktionshuset og udvidelsen Reaper of Souls.
Skaberne bag Diablo 3 har nemlig annonceret at de vil lave Paragon 2.0!

I artiklen her vil der blive beskrevet hvilke ændringer vi kan forvente at se med det nye Paragon 2.0 system, men først lidt om hvad Paragon level er og hvorfor det blev tilføjet til Diablo 3.

For hvert Paragon level du får efter du er nået til level 60 får du en lille smule forøget stats, men vigtigts af alt får du +3% magic og golf find. En stor del af Diablo serien går netop ud på at få samlet det bedste set gear til din karakter og med de uendelig kombinationer der findes af stats på udstyr, valgte skaberne bag Diablo at lave Paragon systemet. Et system som giver dig en real mulighed for at samle det bedste gear uden at bruge resten af dit liv online.

Med Paragon 2.0 er disse ændringer blevet bekræftet

Uendelige levels

Delt Paragon level

Paragon Point

 

Det uendelige Paragon level er blot for at du ikke skal få følelsen af at du spiller uden at få noget igen.  Du kan fortsætte med at samle xp og stige i level uanset hvor meget du spiller.

Med det delte Paragon level vil alle dine karaktere få gavn af den xp som du samler. Idéen er at få flere spillere til at spille mere end én karakter. Mange Diablo spillere vælger for eksempel at spille den samme karakter, både til at komme videre i spillet men også for at samle udstyr til sine andre karaktere. Når det delte paragon level tråder i kraft håber skaberne af Diablo på at spillerne vil spille på den karakter som de har tænkt sig at samle udstyr til, istedet for at spille på den som har det højeste paragon level.

Det sidste punkt er et som mange gamle Diablo spillere nok kan nikke genkendende til! Du får nu mulighed for at gøre din karakter mere unik end tidligere i Diablo 3. Dog bliver det ikke helt som i de tidligere spil, da det ikke er dine spells som bliver opgraderet.

Paragon points vil følge et mønster
Level 1 giver dig et point til ’Core stats’, altså str, Dex, Int eller Vit.
Level 2 giver dig et point til ’Offensive’
Level 3 giver dig et point til ’Defensive’
Level 4 giver dig et point til ’Utility’

Hvis du på et tidspunkt skulle nå til Paragon level 800 vil dine stats have nået maksimum!

Hold jer opdateret på siden her for flere Nyheder.!