Paracon Scout – En ergonomisk gamer stol

Paracon vokser ikke bare i popularitet blandt gamerne, men er også i konstant udvikling når vi ser på deres udvalg af produkter. Nu har Paracon lavet Scout – en gaming stol med fokus på ergonomi.

Som du sikkert allerede ved er Paracon kendt som et mærke der leverer ordentligt gamer udstyr som er designet og lavet af gamere. Derudover er alt udstyr i porteføljen lavet med en tanke om at alle gamere skal have adgang til godt gaming gear, og derfor vil udstyr fra Paracon ofte få prisen som bedst til prisen.

Paracon Scout - Features

  • Justerbart ryglæn
  • Ergonomisk udformet
  • Slidstærk PU-Læder
  • Inklusive lænde- og nakkepuder

Justerbart ryglæn

Paracon Scout adskiller sig markant fra andre stole i samme prisklasse da stolen har et justerbart ryglæn. Det justerbare ryglæn kan lånes så lang tilbage at sæde og ryglæn holder en vinkel på 165 grader.

Ergonomisk udformet

Ligesom mange andre gamerstole er Paracon Scout designet efter sædet i en racerbil. Sæderne i racerbiler er kendt for at være ergonomisk gode og det er derfor oplagt at holde fast i dette design.

Slidstærkt PU-Læder

For at forlænge levetiden af din fremtidige gamerstol har Paracon lagt stor værdi at gøre lidt ekstra ud af det materiale som deres stole bliver betrukket med. Det PU-læder som er benyttet til Paracon Scout er ekstra slidstærkt og næsten vedligeholdelses frit. Paracon bryster sig med at stolen vil blive synligt slidt selv efter mange års brug.

Nakke- og lændepude

Nakkepuden kan benyttes i en position sådan at du formindsker stress i nakken og derved mindste risiko for hovedpine eller smerter i nakke og skulder området. Lændepuden kan placeres i flere positioner og kan ved den korrekte placering hjælpe dig til at holde en ergonomisk korrekt position. Oplever du problemer med smerte i ryg eller nakke bør du vælge en stol med nakke- og lændepude.