Overwatch – Blizzard’s første FPS spil

Blizzard Entertainment har i dag annonceret deres nye spil til BlizzCon, Overwatch, Blizzards første FPS team-baserede multiplayer spil.

Overvatch er Blizzards nyeste spil på stammen, hvor man blandt andet møder soldater, mennesker og sidst men ikke mindst, skal vi ikke snydes for maskiner og CYBER-gorillaer.

Til BlizzCon blev der vist en trailer, som er nedestående:

Artiklen fortsætter under filmen

Overwatch ser ud til at være fokuseret på intense kampe med store våben og forskellige unikke evner, hvis man ser traileren foroven ser man både en gorilla som hopper rundt, en kvinde som teleporter rundt omkring i lokalet og meget mere.

Team Fortress – Rip Off?

Jeg kan ikke undgå at tænke på spillet Team Fortress, når jeg ser gameplay fra Overwatch, det ser utroligt meget ud som Team Fortress, i forhold til at hver karakter har hver sin unikke evner, såsom skjold, tårne og meget mere som Team Fortress også har.

Jeg tror helt sikkert at Blizzard tænker fremadrettet, hvad bliver det næste store? MMO/MMORPG og MOBA marked er oversvømmet af spil. Jeg tror faktisk godt at Blizzard kan have fat i den lange ende her med Overwatch. Spillet ser hvert fald utroligt intens ud og glæder mig utroligt meget til at afprøve det.

Gameplay Trailer

Artiklen fortsætter under filmen

Overwatch kommer ud i Beta i 2015.

Man spiller 2 hold mod hinanden og 6 personer på hvert hold.

Skal i prøve det? Det skal vi!