Er du den slags gamer, som søger mere realisme i de spil som du spiller? Fordi så er spillet One Life måske lige spillet for dig.

Spillet One Life skaber snak over hele internettet.  Som titlen referere til, så har du kun ét liv. Dør du, bliver spillet blokkeret fra din steam profil.
One Life er i øjeblikket på Steam Greenlight og afventer plads i Steams massive bibliotek af spil.

Spillet er et MMO-Survival-FPS. Du får muligheden for at leve i en postapokalyptiske verden, som One Life præsentere, hvor du skal forsvare dig selv med våben, sammenarbejde med venner og taktisk tænkning.

Spillerne har de unikke valg imellem; at dræbe, gør dem til ens personlige slave, sætte fri, eller tag alt de ejer. Så hvis du er uheldig eller spiller dårligt, kan du ende som slave for en anden spiller. Men du kan derimod også være heldig – og dygtig, og få mulighed for at langsomt bygge dit empire op. At møde aggressive spillere er dog ikke den eneste måde, hvorpå du risikere at dø på. Det er jo nemlig også et survival spil. Det kan være et inficeret bid, mangel på føde, eller måske som noget af det værste; at en vens er forræderisk. One Life giver også dig og dine venner muligheden for at rejse rundt sammen og bygge jeres helt eget fort. I kan bygge biler til at rejse rundt i den umiddelbare store verden.

Folkene bag spillet har nogle interessante grunde bag deres ide. De nød alle sammen forskellige survival spil og følelserne bag dem. Men til sidst forsvandt følelsen af survival og de følte det blev for let at starte forfra efter døden. Derfor valgte de at ryste genrene sammen.

Er du interesseret om at læse mere om One Life og vil gerne have det på steam? Så klik på linket her.

About The Author

Mikkel Skipper

Hejsa, jeg er 20 år og nuværende student på ZBC Game design. Jeg studere til at blive game designer og håber på at give jer massere af spil i fremtiden i vil nyde. Derudover er jeg stræbende forfatter. Jeg interessere mig for de fleste slags spil og varier imellem mange spil arter. Jeg har aldrig været fan af at vælge yndlingspil, da jeg har så mange spil jeg elsker og har nydt at opleve. Skulle jeg vælge dog, vil Bioshock trilogien altid holde et specielt plads i mit hjerte.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.