Turtle Beach Corporation har i dag annonceret et nyt samarbejde med Oakley, som vi kender så godt for at lave eksklusive solbriller til den kræsne bruger. Oakley udvider deres udvalg og arbejder målrettet på at lave designs som kan glæde den passionerede gamer. Det er her Turtle Beach kommer ind i billedet. Sammen kan de udvikle headset af høj kvalitet, som også bliver et solbrillevenligt produkt. Med dette produkt går det hele op i en højere enhed. Du vil nu kunne se bedre, høre bedre og på samme tidspunkt se smart ud.

Den nye kollektion kender vi under navnet Oakley x Turtle Beach Collection. Først vil vi se 2 nye produkter i den serie. Metalink RX stellet vil vi se i en grå og sort farve. Stellet har Turtle Beach logoet som vi kender det. Dette stel er lavet med et design som er meget headset venligt. Glassene i dette stel vil indholde Oakley Prizm teknologi som bliver designet specielt til gaming.

Oakly og Turtle Beach har også designet Frogskin Lite solbriller i en meget begrænset udgave. Frogskin Lite farverne på denne specielt designede solbrille, bliver i den velkendte Turtle Beach farveskala. Begge typer af solbriller bliver solgt på bestilling hos Oakley, og vil blive designet specielt efter dine behov. Metalink RX og Frogskin Lite leveres i en lækker stofpose med Turtle Beach logo. Oakley x Turtle Beach Collection kan allerede bestilles fra i dag både hos Oakley og igennem Turtle Beach.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.