Nordic Game Jam

Nordic Game Jam 2016

Så er det i dag drenge og piger at Nordic Game Jam 2016 sker.

Nordic Game Jam er et årligt Game Jam. Nordic Game Jam er det største spil industri event i Danmark og et af de største Game Jams i verdenen. Siden 2006 har Nordic Game Jam stået på og er placeret i København. Nordic Game Jam Et Game Jam er en samling af spil udviklere som samler sig for at udvikle spil i på kort tid, typisk mellem 24 og 72 timer. Et rum hvor man kan finde et hold og på den givende tid lave et spil.
Der sker også andre ting til Nordic Game Jam, for eksempel starter dagen i dag ud med talere fra forskellige firmaer, heriblandt Blizzard og Bethesda. I slutningen af Jammet bliver der givet priser ud i forskellige kategorier.

Jeg skal i år være med for første gang, og det første jeg gør når jeg kommer tilbage er at straks gå i gang med en artikel om eventen. Jeg vil tage fokuspunkt i min egen gruppe og vores projekt, ud over det vil jeg nok kigge rundt til nogen andres projekter. Hvis du er interesseret i at vide mere om Nordic Game Jam, går jeg mere i dybden med selve eventen i den efterfølgende artikel fra mig, hvis du dog ikke kan vente til at løse om det kan du læse om det: Lige her.