NLP

NLP #2016

Så sidder jeg her Tirsdag d 16 August og tænker tilbage på hvad jeg synes var et succesfuldt LAN. Stemningen var fantastisk, folk var glade og det hele kørte som det skulle. Jeg vil dog lige gå i dybden med min anmeldelse af eventet, og måske slå ned på et par punkter hvor jeg mener at det ville kunne gøres bedre. Både for os som deltagere, men samtidig for eventmagerne.

Dag 1: Introduktionen og de første informationer:

Da jeg først ankom til NLP, med mine to svogre og en af dereskammerater, blev  vi først ledt forbi en skranke hvor billetter blev tjekket og man blev tildelt en Blockbuster-film pr person. Det flød rigtig godt og vi blev derefter anvist til en plads som vi bookede i samarbejde med et Crew-Medlem i skranken. Vi gik til pladserne og fik stillet op. Dernæst tog vi en tur rundt i “Manegen” for at mærke atmosfæren og vendte derefter tilbage til vores computere. Det er her mit første kritikpunkt vil vise sig. På pladserne var klistret et pladsnummer samt en brochure med forskellig mad som man kunne købe, men ingen yderligere information var at finde her. Det havde pyntet med en tidsplan og et lille kort over hvor man selv var samt hvor diverse toiletter og sovepladser var at finde. Vi fandt det trods alt selv, men det havde bare gjort overgangen mellem betaget til forvirret mere “smooth”.


Konkurrencerne til NLP gik i gang. Og jeg var rundt og se de forskellige hold spille, men det havde været bedre hvis man havde valgt at streame flere kampe end bare finalerne på de dertil opsatte storskærme.
Derudover var det uoverskueligt hvem der spillede hvornår, og hvor de sad, så man kunne følge med på sidelinjen. Det kunne fra NLPs side af godt have været meldt tydeligere ud.

Dag 2:

At stå op til NLP efter en nat på gulvet, kan kun blive opløftet af at man har en hel dags gaming foran sig. Det er i dag at alle de udendørs events finder sted. Og det var noget jeg glædede mig til.

Det virkede dog som om det var dårligt koordineret. Man fik i højtalersystemet at vide at man havde været ude og booke et nyt selskab som skulle stå for det, og det med at prøvekøre en bil så jeg intet til. Måske fordi jeg ikke nåede det? Ihvertfald blev det kommunikeret dårligt ud.
Dag 2 var også den dag hvor man skulle sørge for at være udhvilet da der blev spillet finaler i diverse spil natten til Søndag. Jeg var til stede til både overwatch finalen og CS:GO finalen og begge dele blev streamet over storskærmene. Kommentatorerne var nogle youtubers som alle kendte, men dermed også nogen som måske ikke havde den vilde interesse indenfor kommunikation og videreformidling af det spil de sad og så. Så det blev en blandet fornøjelse hvor man fik mere ud af at sidde tæt på spillerne skærme og følge dem.

Så kom det længe ventede Cocio Crush event. Et event hvor det gjaldt om at drikke cocio hurtigst, og mest af det. Præmien var en trådløs gaming-mus og en kasse cocio.
Der blev kæmpet hårdt men til sidst stod en jernhård mand tilbage med en brækpose, og gamermus, og en kasse af det han lige havde brækket op i posen! Underholdende var det! Originalt fundet på af NLP!

Dag 3:

SÅ kan man mærke at man lever og er fyldt 25. Det knager i kroppen at stå op fra gulvet 2 dag i træk, men gud hvor er det fedt. I dag tager vi tidligt hjem da vi har en god køretur foran os. Men det er alle 4 med en følelse i maven af at det har været et fedt arrangement med få mangler, men vigtigst af alt, SUPER stabilt internet. Vi oplevede slet ikke downtime og kunne derfor give os selv lov til, at dykke ned i de spil som vi ynder at spille aller mest, og som ellers spilles i hverdagen, med afbrydelser.

 

Konklusion:

NLP er helt sikkert et sted jeg kommer til igen. Drengene har allerede snakket om at tage derind til næste år og det tror jeg på at vi gør.
Atmosfæren er fantastisk, alle er klar på sjov og gaming og arrangørerne brænder for at opbygge en weekend med de bedste oplevelser til dig som gamer.

Jeg kan helt sikkert anbefale NLP til andre. Der er plads til alle, store som små, noobs som Elitister, horde som alliance.