NITRICON 2023 – Sønderjyllands første nørdfestival

NITRICON 2023 afholdes lørdag den 1. april 2023 i tidsrummet mellem klokken 10 og 16. Den lille nørdefestival afholdes i det historiske kulturhus HaderslevHus i hjertet af Haderslev by.

Foreningen Nitrilon er arrangører til begivenheden og glæder sig til at byde velkommen til den første NitriCon – Sønderjyllands første nørdfestival.

Aktiviteter

Dungeons & Dragons

Du kan prøve at spille Dungeons & Dragons.
Foreningen Nitrilons dygtige Dungeon Masters sætter nogle spændende små scenarier op, som du kan være med i – uanset om du er erfaren rollespiller eller om du aldrig har prøvet det før.
Du behøver ikke medbringe noget, men du må meget gerne medbringe dine egne terninger.​

Magic the Gathering

Kom og prøv Magic the Gathering
Foreningen Nitrilon stiller kort til rådighed, så du kan få lov til at prøve det mest spillede trading card game i verden.
Foreningens erfarne Magic spillere står klar til at hjælpe dig igennem dit første spil eller guide dig til at blive bedre med dine egne kort.
Der vil primært blive spillet Commander.

Warhammer

Foreningen Nitrilon stiller Warhammer scenarier op, så du kan prøve det populære figurspil.
Foreningens Warhammer spillere demonstrerer, hvordan Warhammer fungerer og hjælper dig, hvis du har brug for det. Du kan være med uanset om du er erfaren figurspiller, eller om du aldrig har prøvet det før.
Du behøver ikke medbringe noget.

Udover over de ovenstående aktiviteter er der også mulighed for at tage et shopping spree blandt de forskellige stande som vil være at finde til Nitricon.

Blandt standende findes forfattere, tegnere, bryggere og mangle flere.  Se listen med stande her.