HyperX Pulsefire Dart trådløs gaming mus er med sin pålidelige 2.4 GHz RF forbindelse og op til 50 timers batterilevetid en gamer mus af højeste kaliber.

RGB belysning i musen kan tilpasses og synkroniseres til resten af dit setup gennem HyperX NGENUITY. Herigennem er det også muligt at organisere macros, styre strømforbrug og justere DPI indstillinger.

HyperX Pulsefire Dart - Features

  • Pålidelig trådløs forbindelse
  • Lang batterilevetid
  • Trådløs genopladning
  • Pixart 3389 Sensor
  • Ergonomisk form
  • “Split butten” design
  • RGB belysning

Pålidelig trådløs forbindelse

HyperX Pulsefire Dart har med sin 2.4 GHz trådløse forbindelse en responstid helt ned til 1ms og med RF teknologien vil forbindelsen være stabil.
Det er også muligt at tilkoble kabel til opladning eller til dem som foretrækker kablet forbindelse.

50 Timers batterilevetid

Ved hjælp af HyperX NGENUITY kan HyperX Pulsefire Dart levere op til 50 timers gaming, på bare en enkelt opladning.
For at oplade kan du enten benytte kabel eller “Qi wireless charger” som kan tilkøbes. Denne opladnings station kan også oplade mobilenheder.

Ergonomisk design

Pulsefire Dart er designet for at passe bedst muligt til det vi kender som “palm” og “claw” grebet. Dertil er gamer musen udstyret med en leatherette belægning i siderne, som sørger for et mere kontrolleret greb. Bør kun vaskes med en let fugtig klud.

Split-button design

På HyperX Pulsefire Dart er højre- og venstreknap selvstændige og adskilt. Dette mindsker risikoen for at ramme den forkerte knap eller begge på én gang. Hele knap-fladen er lige sensitiv, hvilket gør musen velegnet til både “palm” og “claw” grebet.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.