HyperX Cloud 2

HyperX Cloud 2 byder på lyd en kvalitet som måler sig med den de professionelle har i øret når de er til konkurrencer. Hvad enten du spiller gamle klassikere eller er med på de nyeste spil med med lidt mere fart over feltet, så levere dette nye headset fra HyperX alt hvad du behøver.

Der er virtuel 7.1 surround, tilkobling via minijack eller USB og så fås HyperX Cloud 2 i både rød, sort, hvid og gun-metal.

HyperX Cloud 2 - Features

  • Virtual 7.1 surround sound
  • In-line audio control
  • Udskiftelige ørepuder
  • Advanceret lydbetjening
  • Lyddæmpende ørepuder
  • TeamSpeak og Discord certificeret
  • Kompatibelt med PC, PS4, Xbox One, Mac, Mobil og  VR

Virtual 7.1 surround sound

HyperX Cloud II er udstyret med virtuel 7.1 surround sound. Surround sound kan give dig en klar fordel i spil som FPS da du her vil være i stand til at bruge den nøjagtige gengivelse af lyd fra spillet til at lokalisere dine fjender.

In-line audio control

På ledning til dette HyperX gaming headset har du mulighed for betjene lydstyrke og mute headsettets mikrofon. På den måde undgår du at lede efter andet program eller enhed for at få det lyd niveau som passer dig. Meget anvendeligt til konsol spilleren.

Udskiftelig ørepuder

Vælg frit mellem læder- eller velour betrukkede ørepuder. Hvilken typer du vælger, kan afhænge af smag eller det spil du foretrækker. Velour er et mere åndbart materiale og tillader derved flere timers gaming, hvor læderet er mere lydisolerende men forhindre naturlig udluftning.

Advanceret lydbetjening

Udover lydbetjening på ledningen er det også muligt at tilkoble en ekstra lydbetjenings box til HyperX Cloud 2. Denne controller giver dig mulighed for at justere din lydstyrke i både output og input. Enheden her har også en indbyget DSP – lydkort, som giver dette gamer headset lidt ekstra kant.