Hextech Mayhem: A League of Legends Story

Riot Forge har i dag annonceret at Hextech Mayhem: A League of Legends Story™, en ny rytmisk  runner udviklet af Choice Provisions, skaber af BIT.TRIP serien, udkommer til Nintendo Switch™, PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store den 16. november 2021, og snart på Netflix.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ foregår i League of Legends universet, og er en rytmisk runner med Ziggs, den uforglemmelige yordle og “Hexplosive” ekspert. Spillerne skal udføre bombe-jumps og bombe-angreb i takt til et ørehængende soundtrack for at undgå forhindringer, afvæbne fjender og tænde sikringer for tilfredsstillende og eksplosive kædereaktioner for at opnå maksimal ødelæggelse.

I løbet af spillet skal spillerne lave ballade i de forskellige kvarterer i Piltover, mens de undgår videnskabsmanden Heimerdinger, der er kendt for ikke at tillade morskab, i Ziggs’ kaotiske søgen efter at bygge den største bombe, som Runeterra nogensinde har set!

Yderligere detaljer om spillet vil blive afsløret den 16. november 2021 kl. 17 dansk tid, under en Riot Forge-videoopvisning. Der kommer flere oplysninger om det inden denne begivenhed.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story kan forudbestilles til Nintendo Switch™ og PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store. Forudbestillinger på disse platformer vil få et eksklusivt Ruined Ziggs Skin til brug i spillet. Hextech Mayhem: A League of Legends Story vil også snart være tilgængelig via Netflix-mobilappen – uden ekstra gebyrer til dit netflix-medlemskab eller køb i appen.

Riot Forge vil også have nye detaljer at dele om Ruined King: A League of Legends Story i de kommende uger. Dette singleplayer og medrivende turbaserede RPG, der er udviklet af Airship Syndicate, inviterer nye spillere til LoL-universet såvel som spillere, der allerede er forankret i historien, til at udforske dets mysterier.