Dem af os som har siddet i en lidt for lille og lidt for utæt lejlighed, kan med garanti nikke genkendende til kolde og stive fingre efter et par timers gaming. Et nyt projekt som snart rammer Kickstarter vil løse det problem for dig.

Godt nyt til jer der ofte sidder med kolde fingre når det virkelig gælder. Der er en “fingervarmer” på vej, hvis det altså bliver klarer sig igennem Kickstarter. Projektet har været undervejs de sidste to og et halvt år, men er blevet nu blevet et lovende produkt, både funktionelt og når det kommer til design. For at give en lille idé om den design udvikling som Envavo Heatbuff har været igennem er her eksempler:

Første udkast til Envavo Heatbuff

Den endelige Envavo Heatbuff

Envavo Heatbuff er endnu ikke kommet på Kickstarter, men hvis du vil vide mere om projektet, kan du skrive dig op til nyhedsbrev på deres officielle hjemmeside.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.