Hearthstone Heroes

Hearthstone Open Beta har været til rådighed for os dødelige et stykke tid nu. Hvis du endnu ikke har prøvet det kan du her få dig et lille overblik over de Hearthstone Heroes som du kan vælge mellem!

[br] [br] [br] [br] [br] [br] [br] [br]

Jaina Proudmoore – Mage

Hvis du gerne vil prøve kræfter af med magien og presse en DPS ingen har set før er Jaina Proudmoore lige noget for dig. De kort der følger hende er fyldt med direkte skade som nok skal tage sig af din modstander, hun har selvfølgelig også lidt blandet godt som kan ryde hele din modstanders dæk.

Jaina’ Hero Power er Fireblast og skader én. Den er effektiv til at dræbe små minions eller bare være en konstant irritation for din modstander, da den ikke bliver påvirket af minions med Taunt.

 

Rexxar – Hunter

Som hunter har Rexxar et stort udvalg af beast’ i set dæk. Selvom nogle af dem ikke ser ud af meget, har Rexxar forskellige buff’s som kan forvandle de mindste minions til de mest frygtede på bordet.

Rexxar’ Hero Power er Steady Shot og virker kun på modstanderens helt, tilgengæld skader den 2. Steady Shot bliver ikke påvirket af Taunt.

 

Uther Lightbringer – Paladin

Med Uther ved din side får du uanede mængder forskellige buff’ og heal’ med dig i kampen. Uther styrker de svage og med hans Hero Power behøver du aldrig bekrymre dig om at mangle minions.

Uther Lightbringer’s Hero Power er Reinforce. Reinforce summoner en 1/1 Silver Hand Recruit.

 

Garrosh Hellscream – Warrior

Er du mere den aggressive type bør du vælge Garrosh Hellscream. Med de kort som Garrosh har med sig får du nemlig mulighed for at give dig selv såvel som dine minions masser af ekstra skade. Selvom du selv eller dine minions tager skade, skal Garrosh nok sørge for at tage hævn.

Garrosh Hellscream’s Hero Power er Armor Up! og giver dig 2 amor per gang du burger den.

 

Malfurion Stormrage – Druid

Som druide viser Malfurion at man ikke kun behøver at være ensporet. Mange af de kort som følger med ham har gerne flere effekter og nogle af hans minions kan skifte form hvilket er til din fordel hvis du er taktisk. Har du lavet et godt dæk og er heldig med de første kort, burde kampen være ovre på kort tid.

Malfurion Stormrage’s Hero Power er Shapeshift. Shapeshift giver dig +1 skade denne omgang og +1 amor.

 

Gul’dan – Warlock

Mørk magi er ikke noget man skal lege med, medmindre man selvfølgelig er en warlock ligesom Gul’dan.

Mørket spreder sig hurtigt over bordet når du vælger at bringe ham på banen, og din modstanders såvel som dine egne minions kan føle sig sikre. Gul’dan er ikke typen med den store medlidenhed og ofre gerne andre til egen fordel.

Gul’dan’ Hero Power er Life Tap. Life Tap giver dig mulighedden for at trække et ekstra kort fra dit dæk, men intet er gratis! Life Tap koster dig 2 liv.

 

Thrall – Shaman

Som shaman giver Thrall dig chancen for at lege med elementerne. Du kan heale, skade, taunte og lave ekstra skade. Du har selvfølgelig også en masse minions med dig, men totems er det som gør Thrall til noget for sig!

Thrall’ Hreo Power er Totemic Call og kalder et tilfældigt totem til bordet.

 

Anduin Wrynn – Priest

Bare fordi man er en priest ligesom Anduin Wrynn behøver man ikke kun at heale. Tag en tur med ham og han vil vise dig de mørke sider af livet som priest. I Anduin’s dæk er en god ballance mellem healing og skade, som nok skal tage livet af dine fjender.

Anduin Wrynn’ Hero Power er Lesser Heal. Med Lesser Heal kan du vælge at heale dig selv eller dine minions på bordet. I nogle tilfælde kan det rede dig at vælge minions fremfor dig selv.

 

Valeera Sanguinar – Rogue

Som Rogue bringer Valeera snilde og list med til spillet og giver dig mulighed for tage fjender fra kampen uden det store besvær. Poisen og Assasinate er blot to af de ting man skal frygte for når hun er på modsatte side af brættet.

Valeera Sanguinar’ Hero Power er Dagger Mastery. Dagger Mastery giver Valeera en 1/2 dagger som kan bruges mod din modstanders helt. Du kan også vælge at tage mindre minions ud af spillet uden selv at miste liv, da den i sig selv har 2 amor.

 

Hold jer opdateret her på siden for flere Nyheder.!