GamerGuru skifter navn til GamerGuru

Processen har været længere undervejs – Men nu er beslutningen taget og tingene er ændret.

Undertegnet og Tobias startede GamerGuru.dk den 1. oktober 2013. Jeg kan tydeligt huske hvordan vi sad og holdt øje med Google Analytics og var helt op i gear fordi at vi havde haft 20 inde på en dag… på en dag!

Visionerne var store og dermed lavede vi også de fod fejl, som jeg vil gætte på at 80% af alle selvstændige nu engang gør – satser for stort til at starte med.

Vores originale vision var at lave underholdnings sider omkring Gabble brandet. Vi skulle starte med GamerGuru og derefter kører brandet videre til film, musik og så videre. Vi undervurderet det enorme arbejde som der er i at holde sådan en hjemmeside ved lige.

Vi undervurderet ligeledes det enorme arbejde som der er i, at få folk til at vænne sig til et helt nyt brand, som måske lyder lidt skørt “GamerGuru”. Jeg tror endnu ikke at jeg har hørt nogen udtale det 100% korrekt, ligeledes havde folk rigtig svært ved at forstå hvad idéen med “Gabble” var.

Dette gik første gang op for os tilbage i 2014, hvor vi valgte at opkøbe siden: GamerGuru.dk, som var en af vores konkurrenter. Vi havde allerede dengang langt mere indhold  end GamerGuru, men dog fik GamerGuru flere henvendelser og klarede sig langt bedre på Google end GamerGuru. Det på trods af at GamerGuru havde bedre præferencer for at ligge højere.

Allerede dengang tænkte vi på om vi skulle skifte navn, men vores stædighed gjorde at vi blev ved GamerGuru. Her 2 år senere skifter vi så.

Vi må også indse at vores interesse ikke ligger i at spytte 100 artikler ud om ugen, med meget lidt tekst. Derfor er GamerGuru også oplagt nyt navn for os, da der fremadrettet vil være færre artikler, men dem som kommer vil være langt mere bearbejdet.

Vi er allerede en af de største sider i Danmark, som skriver guides omkring gamer udstyr, men der vil komme langt mere. Vi vil leve op til Guru navnet.

På gensyn på GamerGuru.