Førende producent af gaming-headset og tilbehør Turtle Beach har annonceret at deres Turtle Beach Fuel Compact VR Charging Station for Meta Quest 2 har verdenspremiere i dag.

Fuel Compact VR ladestationen tilbyder både opladning og nem opbevaring for Meta Quest 2 headset og dets controllere, så VR-spillere er sikret timevis af underholdning.

Med to 20-timers batteripakker til controllerne vil gamere altid have udstyret klar til nye VR oplevelser. Det magnetiske opladningsystem holder både headset og controllere på plads, opladt og parat til at bringe spillere ud på nye fantastiske VR eventyr. Fuel Compact VR ladestation til Meta Quest 2 kan findes på www.turtlebeach.com og i udvalgte butikker i Danmark med vejledende en udsalgspris på 629,00 kr.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.