Fractured Sanity er en skræmmende VR-gyseroplevelse

Forstil dig at du vågner op i en celle på Triton instituttet, på den eksperimentelle, psykiatriske afdeling under ledelse af Dr. Matthew Simmons. På det sidste har der været flere rygter om mishandling af patienter og medarbejdere som er begyndt at forsvinde. Alt du ved er, at Dr. Simmons er begyndt at lave forsøg på mennesker for at eksperimente med personers identitet og ego for at finde ud af hvordan man kan kontrollerer dem. Er han trådt over stregen i sin søgen på svar?

Det brasilianske studie, United Games, inviterer dig med på en intens og hæsblæsende VR oplevelse. Fractured Sanity er et single-player spil udviklet eksklusivt til VR med puzzle elementer der er realistiske at interagere med. I dette gyserspil er der en gribende historie hvor du vil opdage den grufulde sandheden omkring klinikken og hvordan du endte på Triton instituttet.

“Lige siden jeg var 14, da jeg læste RPG Maker magasinet, har jeg drømt om at arbejde professionelt med videospil. Nu med vores første udgivelse, føler jeg at jeg har taget et stort skridt imod den drøm.” United Games udvikler Gustavo Longhi tilføjer “For to år siden ville jeg aldrig have drømt om at udvikle spil. Det så utroligt kompliceret ud for mig. Når jeg nu står og ser tilbage på processen og at vi nu står og skal udgive vores første spil så må det her være en af de største bedrifter i mit liv lige nu” – Gabriel  Marques, Udvikler hos United Games.

Udgivelsesdatoen for Fractured Sanity announceres snart. Det er en drøm der bliver til virkelighed for udviklerholdet hos United Games endelig at kunne delle deres spil med verden.

Fractured Sanity kan købes hos Steam og Oculus App Lab.