Chivalry: Medieval Warfare

 

Store slag i ansigt til ansigt kamp med fjenden hvem vinder. Vi har taget et nærmer kig på Chivalry: Medieval Warfare

Chivalry Medieval Warfare er et multiplayer midelalder action spil som er lavet af Torn Banner studie det er en ny og beder ud gave af Age of Chivalry som var det første der ud kom.

Gameplay

Selve game-played i Chivalry Medieval Warfare er meget simpel og nemt at gå til du slå og kigger rundt med musen og løber/hopper på tastaturet . Grafiken er ikke den helt vilde den er lidt firkandet men det er ikke noget der ødelægger spillet det er meget sjov og jo længer du kommer i spillet jo mere unlocker du til den person du spiller og det øger lysten til at forsætte med at spille.

Spillet

Inde i Chivalry: Medieval Warfare er der  2 factions du kan spille mason-order og Agatha knights de har begge de samme klasser du kan spille der er archer , man at arms ,  vanguard og knight. Mason-order er røde og Agatha knights er blå. Der er flere forskellige baner du kan spille og flere forskellige mods fx

1)      Free for all.  Det er alle mod all og den person der har flest point når tiden løber ud er vinderen

2)      Duel . spiller dueler mod hinanden i en turnering og den der til sidst har flest sejer vinder

3)      Team death match. Der er 2 hold der starter med lige mange resurser og man vinder ved at det andet hold mister alle deres  resurser og alle spiller er døde.

4)      Last team standing. Der er 2 hold i en arena hvor alle spiller kun har et liv så det hold hvor der er en i live til sidst vinder.

5)      King of the hill. Der er 2 hold det ene hold skal holde midden af banen mens det andet hold angriber. Dette mod løber over 2 runder hvor der bliver skiftede efter en runde.

6)      Capture the flag. Der er 2 hold der hver har et flag i deres base, det gælder om at tage fjendens flag og tage det til bage til ens egen base, man kan i mellem tiden prøve at få sit flag tilbage vis fjenden har tage det. Det hold der først når 3 point vinder runden.

7)      Team objecktiv. I dette mod er der et hold som angriber og et der forsvare. Det angribene hold skal enten plyndre en landsby eller skubbe en rambuk til fjendens port og der efter slå deres konge ihjel det forsvarende hold skal prøve at stoppe angriberne  for at vinde runden.

Selve spillet kan godt minde lidt om CS i midelalderen så kender du CS og godt kan lide middelalder film og spil, er Chivalry: Medieval Warfare lige et spil for dig.

Kort film om gameplay i Chivalry Medieval Warfare:

 

Læs bedømmelse0 stemmer
Positivt
Game play
Lyd
Maps
Negativt
Ingen singleplayer del
3.8