Chat headset fra Turtle Beach lanceres i Danmark

Turtle Beach som er førende leverandør af tilbehør til gaming, løftede i dag sløret for selskabets helt nye Turtle Beach Recon Air™ Wireless Chat Communicator-headset. Recon Air er designet til dem der har brug for et headset til den perfekte chat med andre spillere. Det nye Recon Air er fremstillet i et elegant design, som også gør det perfekt til eller for eksempelvis lyd og videokonferencer. Turtle Beach Recon Air leverer indgående og udgående chat af høj kvalitet og er et fantastisk værktøj til at ønske det andet hold tillykke med deres episke nederlag. Recon Airs mikrofon er indstillet til gaming for at opfange voice chat højt og tydeligt. Headsettet er også støjreducerende for at minimere støj i baggrunden. Et genopladeligt batteri som kan genoplades på 10 timer, giver headsettet strøm hele dagen, mens en vendbar ørekrog og udskiftelige ørepropper sikrer god komfort. Xbox Recon Air giver krystalklar chat på Xbox Series X|S og Xbox One, og der findes også en version til PS5™ og PS4™. Begge modeller er også kompatible med Windows-pc’er, Mac® og Bluetooth-aktiverede iOS og Android enheder.

“Recon Air er et prisbilligt chat-headset som er designet til gaming, men også til at holde kontakten med venner, familie og kolleger, sikre at din stemme lyder godt, mens du taler,” siger Juergen Stark, formand og CEO, Turtle Beach Corporation. “Det er nu mit foretrukne headset til møder på Teams og Zoom, når jeg rejser.”

Den helt nye trådløse Recon Air giver frihed til krystalklar chat med holdkammerater. Samtidig med at den ser godt ud og lyder fantastisk, når du bruger tjenester som Discord, Skype, Teams, Zoom og meget mere. Recon Air har et slankt minimalistisk design, og dens ensrettede støjreducerende gaming-tunede mikrofon opfanger snak højt og tydeligt, mens baggrundsstøjen minimeres. Recon Airs trådløse sender gør opsætningen på Xbox- eller PlayStation-konsoller nemt. En forsinkelses fri Bluetooth 5.1-forbindelse udvider kompatibiliteten til Windows-pc’er og Mac samt iOS og Android enheder.

Recon Airs batteri holder i 10 timer og en hurtig opladning på 15 minutter ved hjælp af det medfølgende USB-C-kabel giver tre timers batterilevetid. Derudover giver de integrerede kontrollere spillerne mulighed for at holde øjnene på spillet og nemt justere chat-lydstyrken slå lyden fra, besvare telefonopkald og bruge andre Bluetooth-aktiverede funktioner. Recon Air kan købes på www.turtlebeach.com og hos forhandlere i Danmark til en vejledende pris på 329.00 DKK.