C&C Remastered og de andre genudgivelser

Det er nu en måneds tid siden at EA kom med nyheden om at det er i gang med at udvikle deres klassiske Command & Conquer serie til en remastered udgave. Stemningen omkring nyheden er generelt rigtig positiv, men hvad kan vi egentlig forvente?

Remastered udgaven af Command & Conquer vil inkludere de tidligere udvidelsespakker Tiberian Dawn, C&C og Red Alert. Da de alle spiller en stor rolle for fan basen for den populære spilserie og EA mener ikke at det giver mening kun at genudgive ét af spillene. Derfor bliver alle tre inkluderet i én remastered udgave, ”Command & Conquer Remastered.

Remastered versionen af Command & Conquer har endnu ikke nogen udgivelsesdato.

Men hvad skal det blive til?

Vi har i de sidste par år oplevet flere af disse remastered eller HD-udgaver af ældre og populære spil. Heriblandt findes titler som Age of Empires, Crash Bandicoot og Spyro the Dragon. Og der har ved hvert været masser af hype og positiv stemning i fankredse og omkring på de sociale medier. Spyro the Dragon er udkommet her i efteråret 2018 så det har stadig lidt tid igen, men fælles for Age of Empire og Crash Bandicoot er desværre at de er glemt hurtigere end den tid vi glædede os til deres genopstandelse.
Så hvad kan vi forvente af denne genudgivelse? Bliver Command & Conquer det næste spil indenfor esport, eller ender det bare som endnu et af de spil i vores spilbibliotek som ikke engang er downloaded?