Areal – Fup eller realistisk?

Til alle jer som elskede S.T.A.L.K.E.R. så er der gode nyheder.

Areal er et nyt ACTION & RPG spil lavet af mange af de gamle udviklere fra S.T.A.L.K.E.R.  som nu har slået sig sammen og skabt firmaet West Games.

Areal er stadig i “Pre-Alpha” og kan findes her på Kickstarter. 

I Areal er vi i en fremtid, hvor hele civilisationen er brudt sammen af en virus som hedder Metamorphite. Virussen startede efter at en meteor ramte jorden som havde virussen med sig.

Selve spillet ser meget klassisk ud, og ligner faktisk utroligt meget S.T.A.L.K.E.R. spillene og andre Open World Action spil som vi har set. Vi er ikke helt sikre på spil historien endnu, men det ser ud til at du primært sådan set bare skal følge din egen intuition igennem spillet, som vi også beskriver under billedet her. 

meteor

Open World og Nonlinear historie

Areal er Open World, dette kender vi blandt andet fra Far Cry 3. Dette betyder rent praktisk, at du kan gå rundt som du har lyst til.

Udover dette lover udviklerne fra West Games, at du selv kan styre historien i form af dialog og handlinger.

Areal’s story is not linear – players can choose how their characters act and speak – everything from how you talk to who you kill changes the storyline of Areal. There is no morality system in Areal, so you are free to make choices that you think are best in any given situation, without being blinded and limited by a standard good/evil system. Ultimately, Areal is the culmination of everything that we want to see from a post apocalyptic game, and it’s something that we can realize with full creative freedom because of the unique platform that is Kickstarter. All we need is your support!   

Bekymringer

Vi modtog en mail fra West Games og blev spurgt om vi havde lyst til at skrive en artikel omkring deres nye spil, som er undervejs og det sagde jeg ja til. Men jeg sagde også til West Games at jeg ikke kan ignorere de rygter der går om dem online.

Dette er bare et par links: 

Eurogamer

Forbes

Det handler i bund og grund om Areal er ægte eller fup? 

Det bunder ud i nogle ret essenatile ting som:

$50,000 på Som Kickstarter mål

Dette betyder altså at West Games mener at de kan lave et kæmpe Open World spil for omkring 273755,00 danske kroner. Vi behøver vel ikke fortælle, hvor mange millioner spil som GTA, Farcry og i det hele taget andre Open World spil har kostet? Selv hvis der stod en million, vil det stadig bekymre mig.

Kickstarter Filmen

Inde på deres Kickstarter projekt bliver de beskyldt for at have brugt klip og billeder fra gamle spil og desværre ser det ud til at det er korrekt. Eurogamer kommer lidt mere ind på det i deres artikel.

Konklusion

Da jeg første gang så deres Preview Video, kunne jeg ikke lade vær med at tænke: “Hell Yeah!”, det ser fandme fedt ud og tænkte at alle de andre nok bare er misundelige eller ikke har styr på deres fakta. Men efter jeg har læst alle de andre artikler, som der er rundt omkring på nettet, så ser det mere og mere skidt ud for West Games. I den mail som de skrev til os, skrev de at de havde taget sig af alle bekymringerne i deres Kickstarter updates og linkede til: https://www.kickstarter.com/projects/1577656602/areal/posts/894465.

Jeg håber at West Games med deres spil Areal er ægte og ikke fup, fordi det lyder faktisk som et rigtig fedt spil!

Men det lyder desværre som nogle mennesker, som er utrolig optimistiske, som også er fuldt ud i orden, men det skal også være realistisk.
$50,000 til et kæmpe Open World spil er ikke at være realistisk, at bruge klip og billeder fra andre spil når man forsøger at hive penge ind til et spil er ikke at være realistisk eller ægte.

Jeg er trist på jeres vegne West Games, hvis i er brand alvorlige, men jeg tror desværre at løbet er kørt fra jer. Hvis man allerede har sådan et dårligt ry online inden man overhovedet har udgivet et spil, så skal der utroligt meget til at redde jeres ry og omdømme.

Vi vil selvfølgelig holde øje med Areal, og hvis alle beskyldninger bliver afvist af dem med konkrete beviser, skriver vi det selvfølgelig ind.

Hvad tror i selv, er det ægte eller fup?