MM Vision

Vision S-Series S6565 anmeldelse

Specifikationer:

Skærm15.6” FullHD IPS LED AntiGlare skærm1920×1080 IPS Panel
ProcessorIntel Core I7-6700HQ 4×2,60GHz (Turbo 3.50GHz)6. generation Core I7 Skylake processor.
HukommelseKingston 16GB DDR3 RAMHøj kvalitets ram
PladsSamsung 850 EVO 500GB SSDSolid State Disk
GrafikkortNvidia GeForce GTX965m 2GB GDDR5Understøtter Optimus
NetværkIntel 8260 DualBand 867Mbps trådløst AC netkortOp til 867 Mbps
LydSoundBlaster Cinema 2 High Definition lydIndbygget mikrofon og 2 højtalere
BatteriLi-Ion highend batteri (62WH)Op til 5-7 timers batteritid
KeyboardBaggrundsbelyst dansk keyboard med god touchpadTouchpad med multi gesture og scrollfunktion
CD DrevSuper Multi DVD-brænder DualLayerUnderstøtter ikke Bluray

Hvis du har taget en beslutning om, at du skal have en bærbar gamer-computer, så er det vigtigt, at du finder den helt rette løsning. Der er mange computere på markedet, og man kan nemt fare vild i det store udbud. 
Din bærbare computer skal kunne trække de grafisk svære spil, men samtidig være alsidig nok til, at den kunne bruges til dagligt uden at veje for meget og være uhandy. Der er nemlig en grund til, at man kalder det for en bærbar. 😉

n150sd_3vgDesign:

Vision S-Series S6565 fra MM-vision vejer kun lidt over 2 kilo, og den er dermed let og handy at kunne rykke rundt. Den fremstår rent visuelt i en mat sort, og udseendet lever op til en gamers forventninger. Det er tydeligt at se på computeren, at den er bygget til gaming med sine større blæsere og rå look. Når du åbner computeren, lyser tastaturet op fra dens krop. Det matte look fortsætter her og komplementerer følelsen af at sidde med en gaming-computer i hænderne selv uden det til tider ekstravagante farvede LED-lys. Strømforsyningen kobles til computeren bagpå, og den sidder derved ikke i vejen midt i kampens hede. Vision S-Series S6565 er bygget med 4x USB 3.0 porte og HDMI, VGA samt Mini-displayport. Computeren er kræs for øjnene, og designet er som skabt til selv en kræsen gamer som mig.

 

n150sd_4vgPerformance:

Vision S-Series S6565 er udstyret med 16GB DDR3 RAM, hvilket giver den en stor hukommelse og et godt udgangspunkt for at kunne trække de store spil. Dertil kommer den fantastisk, ydende 6 generations I7 Skylake processor, der gør gaming samt multitasking til en leg på denne computer. Det er ingen sag at sidde midt i et “Open World” spil og så lige hoppe ud på skrivebordet for at skifte musiknummer, tjekke facebook eller kigge på et map af verden, alt efter eget temperament.
Grafikkortet er et GTX 965m, så i den henseende skal man ikke være bange for at mangle power. Kortet kan trække de fleste spil i højeste grafiske indstilling, og den understøtter processoren for at give gamere den bedst mulige oplevelse, og i sidste ende give dig det bedst mulige udgangspunkt for at blive så god som muligt til det spil, du spiller. Altså, det øger din chance for at vinde.
Skærmen har Full HD-opløsning. Kontrast og farver er gode, så det er en ren fornøjelse at se film. Betragtningsvinklen også god, selv fra siden. Vertikalt er den mindre god men man står sjældent op for at se ned på skærmen uden at vælge at dreje den op og ned.
Touchpad’et er godkendt, men lad os springe hurtigt over det, da gaming ikke gøres med touchpad. Det virker dog helt som det skal, hvis du skulle få brug for det. Tasterne er hurtige, og har en god responstid på de handlinger, du gerne vil udføre.
Her kommer en kort gennemgang af de spil, jeg har testet på Vision S-Series S6565, og hvordan computeren præsterede under de grafisk krævende scenarier.

Rust: Rust er et Open-World spil hvor der forefindes store grafiske udfordringer for enhver computer, hvis spillet spilles på højest grafiske niveau. Du spawner med en sten og en fakkel, og du skal overleve verden og ikke mindst de andre spillere. Computeren kunne køre spillet på højeste grafikuden problemer. Nogle gange havde jeg endda en fordel, da man på højeste grafik har mulighed for at kigge længere ud i horisonten med en sniper, og dermed få overtaget på sin fjende inden han/hun har set dig. Det er fantastisk at have en computer, som giver dig fordele i kampsituationer. Det er enhver gamers drøm.

CS:GO: Det er ikke et spil, som er kendt for de vildeste grafiske krav, men det er et spil, hvor præcision og sikkerhed er nøgleord. Med denne gamer-computer føler man sig aldrig udsat eller bange for, at der skal gå noget galt. Selv hvis du sidder på det trådløse internet, så er nettet intet problem på grund af det gode netværkskort. Det er en drøm at spille på denne maskine med dens fantastisk grafik.

World of Warcraft: Det er et spil, der er kendt for sine høje grafiske krav. Samtidig er det også et spil, hvor det rent visuelt betyder alverden, om du kan spille på de højeste grafiske indstillinger eller om du er nødsaget til at spille på de laveste. Denne gamer-computer tillader, at du helt selv kan bestemme din spiloplevelse, da den kan trække alle indstillinger i alle forskellige konfigurationer. Hvis man aldrig har spillet Wow på Ultra settings, så skal det prøves. Det kan du sagtens på Vision S-Series S6565.

Konklusion:

Det er aldrig nemt at købe en gamer-computer. Alle krav er individuelle, og man har hver sine præferencer indenfor hvad en maskine skal kunne præstere. Derfor er det vigtigt, at man tager sig tid til at gøre forarbejdet ordentligt. Man er allerede et skridt nærmere, når man benytter anmeldelser som denne for at finde den rette gamer-computer.
Jeg har testet MM-visions S6565, og jeg er kommet til denne konklusion.
Til trods for at jeg altid har set mig selv som “den stationære gamer”, så er jeg blevet blæst bagover af denne gamer-computers præstationer.  Jeg hører tit, at bærbare har dårlige blæsere, overopheder, og larmer ved krævende spil, men hvis man er villig til at betale ekstra for kvaliteten, så kan man sagtens undgå netop de problemer. Selv i de mest grafisk krævende spil bliver computeren højest lidt lun, og blæserne overdøver aldrig lyden. Jeg har ikke oplevet nogle ulemper ved denne bærbare gamer-computer. Jeg kunne godt selv have finde på at spare de ekstra penge op for at købe computeren med 17″ skærmen, da jeg måske ikke har det samme falkeblik som mange andre unge gamere, men det er også en smagssag.
Alt i alt er det en fantastisk computer, som kommer med super kompetent dansktalende support og ikke mindst 2 års garanti på produktet (6 måneder på batteriet).

 

PR01387-MMvision-gaming-Banner-1024x420-01

 

Performance
Tastatur
Design
Læs bedømmelse2 stemmer
Positivt
Fantastisk "feel"
Stærkt og hurtig computer
Kompetent og dansktalende support
Negativt
Unødvendigt Disk-drev. Pladsen kunne bruges bedre.
Lille skærm, kan købes med en større skærm
4.5