Medusa Street XE

Medusa Street XE anmeldelse

Læs bedømmelse0 stemmer
Positivt
Godt til prisen.
Komfortabelt.
Kan foldes sammen.
Negativt
Semi-god mikrofon
Plastic "feel"
4.3

Førstehåndsindtryk og design:

Når du får hænderne på Medusa Street XE kan du straks mærke at det er et let et af slagsen.  Når man har det i hænderne kan det komme til at føles for “Plastic-agtigt” men følelsen når du får det på ørerne er en helt anden. Der har været råd til at få kunstlæder på ørerne til at holde lyden både inde og ude samt en god polstring til oven på hovedet så Medusa Street XE faktisk sidder super komfortabelt.
Der er på mange måder tænkt over Medusa Street XE. Måden hvorpå det kan foldes ned til at fylde en brøkdel af hvad “Over-Ear” headsets normalt gør er tæt på genialt og noget som de andre producenter kunne lære af da det tit er bøvlet at transportere de store headsets rundt uden at risikere at tabe eller få bøjet dem på en måde så de går i stykker..
Selve mikrofonen sidder separat i en lille boks på ledningen og den skal vi nok komme til.

Medusa Street XE

 Performance:

Lyden i Medusa Street XE er for prisen helt fantastisk. Man kunne til prisen drage sammenligninger til de headsets du kan købe i Bilka og Føtex men Medusa Street XE slår dem i lyd, det eneste punkt hvor Medusa Street XE står lidt ringere er på bassen, men hvis man ikke er til de helt store brummelyde så performer headsettet til UG og sløjfe.
Mikrofonen derimod er ikke noget at råbe hurra for. Den gør lige netop hvad du har brug for og det er det. At mikrofonen er placeret ved ledningen kan tit resultere i at den fanger baggrundsstøj og det kan også hænde med Medusa Street XE. Det skal dog nævnes at til prisen er det et fantastisk headset som du kun kan få bedre, hvis du er villig til at bruge flere penge.
Jeg har brugt Medusa Street XE på arbejde og på gåture med henholdsvis et sovende barn og en hund og mht at holde lyden ude så er Medusa Street XE super god til dette. Jeg kan gå lange ture uden at skulle forholde mig til hvad den lokale snak i brugsen for eksempel er eller anden støj som for min musikoplevelse er uvedkommende,

Medusa Street XE

 

Konklusion:

Medusa Street XE er et godt headset. Det performer og gør præcis hvad du kan forvente af et headset til de 400kr som du har brugt på det.
For at et headset faktisk kan kalde sig et headset forlanger jeg at det kan performe både med lyd ud, men også med lyd ind. Det gør Medusa Street XE også tildels, men spiller man spil hvor kommunikation er nøglen til succes, så ville jeg vælge et andet headset, spiller man derimod spil hvor man på egen hånd har brug for god lyd men uden alt for meget snak, men korte og præcise beskeder, såsom CSGO, så performer Medusa Street XE rigtig godt.

Medusa Street XE kan findes her: http://www.speedlink.com/?p=2&cat=271&pid=39335&paus=1