Pokemon Spil

Pokemon spil er og bliver en klassiker. Jeg tror det allerførste spil som jeg nogensinde spillet for alvor var Pokemon spil på min gode gamle Gameboy og senere hen Gameboy Color & Advance.

Men hvor mange Pokemon spil er der så tilgængeligt i dag? Jeg tænkte at jeg ville lave en oversigt over samtlige Pokemon spil, som du kan købe idag. Fælles for alle de forskellige Pokemon spil som findes idag, er historien.

Du starter som en ung Pokemon træner som begiver sig ud på sin lange rejse, hvor du undervejs møder en masse nye mennesker, opgave, udfordringer, kampe og selvfølgelig en masse Pokemoner som du skal kæmpe i mod eller fange.

Fælles for alle de nyere Pokemon Spil er at de alle sammen spilles på en Nintendo.

Nintendo 3DS

Nintendo 3dsTilbud

Pokemon X/Y (2013)

Det nyeste Pokemon spil er Pokemon Y/X, du kan læse en tidligere artikel om det her.

Pokemon X

Pokemon XTilbud

 

Pokemon Y

Pokemon YTilbud

 

 

Pokemon White/Black (2011)

Pokemon White/Black er det første af det nyere Pokemon spil, som mindede om de gode gamle Pokemon Spil.

Den største forskel på White/Black spillene er at der er forskellige områder i hvert enkelt spil. Spillene foregår i noget andet miljø, end man er vant til fra de gamle Pokemon spil, Pokemon White/Black udspiller sig i Unova-Regionen.

En anden stor forskel i White/Black i forhold til de gamle Pokemon spil er at man for første gang i et Pokemon spil kan opleve de 4 årstider skifte igennem spillet. Så der er visse Pokemoner man kun kan fange om sommeren for eksempel, og nogle områder er låst/åbne i hver sin sæson. De legendariske Pokemoner i White/Black er Reshiram & Zekrom.

I Pokemon White/Black er der 2 hovedmissioner at gennemfører.

  1. Den første går ud på at fylde sit Unova Pokedex ved at fange alle Pokemon i spillet.
  2. Den anden opgave er at blive den store mester, her skal du blive Pokemon League Champion, altså være region mester. Det kan du kun blive ved at kæmpe mod alle vilde pokemoner og vinde.

Pokemon White

Pokemon WhiteTilbud

 

Pokemon Black

Pokemon BlackTilbud

Pokemon White/Black 2 (2012)

I år 2012 besluttede Nintendo sig for, at det Pokemon White/Black var sådan en stor succes, at de valgte at lave en 2’er til begge spil.

Pokemon White 2 

Pokemon White2Tilbud

 

Pokemon Black 2

Black2Tilbud