Logitech League of Legends bundle

Logitech gaming bundle med mus, tastatur, headset og mussemåtte. Alle produkter er designet i farvetemaet fra League of Legends, som enhver League of Legends fan vil elske!

Bundle indeholder

  • Logitech G PRO X Gaming Headset League of Legends Edition
  • Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends Edition – Gaming Mus
  • Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition – Gaming Tastatur
  • Logitech G840 XL League of Legends musemåtte

Pro X gaming Headset

Designet i samarbejde med topprofessionelle, herunder TSM League of Legends-ikonet Bjergsen. Avanceret BLUE VO!CE, næste generations 7,1-kanals surroundsound og PRO-G 50 mm-drivere giver dig mulighed for at lyde klarere end nogensinde og høre alt i nøjagtige detaljer. Og et nyt niveau af afstandsbevidsthed betyder, at dine fjenders placering er fastlagt som aldrig før Kvalitet og robuste materialer sikrer langvarig komfort, så du ikke kan fokusere på andet end at vinde.

G840 gamer musemåtte

Med et stort overfladeareal giver G840 XL Gaming mussemåtte dig mere plads til at spille end nogensinde. Tastatur og mus er ikke inkluderet i pakken. Ydeevne-tunet overflade giver maksimal nøjagtighed for gamingmus – selv ved lyn hurtige League of Legends-kampe. Den stabile gummibase holder både din mus og dit tastatur på plads. Den er så holdbar og fleksibel, at du let kan rulle den sammen og tage med, hvor som helst i det medfølgende transportrør.

Pro Mekanisk Tastatur

Det turneringsprøvede PRO Gaming Keyboard med GX taktile mekaniske taster. – Det kompakte format uden numeriske taster giver mere plads til bevægelse af musen. LIGHTSYNC RGB-belysning lader dig fremhæve kritiske League of Legends-genvejstaster. Logitech G HUB-software giver også mulighed for tilpasset belysning og animationer, så du virkelig kan gøre dette tastatur til dit eget.

Trådløs Pro gaming mus

Et must for esports-udøvere. Over en periode på 2 år, samarbejdede Logitech G med mere end 50 professionelle gamere for at finde den perfekte form, vægt og “fornemmelse” kombineret med den trådløse LIGHTSPEED-teknologi og HERO 25K-sensoren. Resultatet: en gamingmus med enestående ydeevne og præcision, der kræves for at vinde.