Gamer Tastatur – Logitech G213 Prodigy

G213 Prodigy gaming keybord har fuld fokus på holdbar og med gaming-performance. De taktile Mech-Dome-kontakter kan tåle væskespild. Programmerbar LIGHTSYNC RGB-belysning. Indbygget håndledsstøtte og justerbare fødder. Dedikerede knapper til mediestyring.

Logitech G213 Prodigy features

  • USB 2.0 forbindelser
  • Spild Resistent
  • LED Indikator
  • RGB-belysning – 5 zoner
  • Vægt 1 kg
  • Str. (H x B x D): 33 x 452 x 218 mm 

Dedikerede Medieknapper

Logitech G213 gamer tastaturet har særskilte medietaster som du kan bruge til hurtigt at afspille musik og videoer, sætte dem på pause og slå lyden fra. Du kan justere lydstyrken direkte fra keyboarded eller nemt skifte til den næste sang med ét tryk.

Holdbar og tåler væskespild

G213 Prodigy tasturets membrandesign er udviklet til det virkelige liv og har en modstandsdygtighed over for væskespild ved op til 60 ml væske. Resultatet er et tastatur der er bygget til at kunne klare realiteterne ved virkelighedens gaming.

Lightsync RGB

G213 har fem separate belysningszoner som kan konfigureres vha. omkring 16,8 millioner farver og forskellige niveauer af lysstyrke, så belysningen matcher din personlige stil, systemet eller omgivelserne. LIGHTSYNC-teknologien sørger for at synkronisere RGB-belysningen med det du foretager dig, på computeren eller i spillet. Tilpas det hele hurtigt og nemt ved hjælp af Logitech G HUB.

Ydeevne udviklet specielt til spil

G213-gamingtastaturet har Logitech G Mech-Dome-taster der er særligt justerede til at give en enestående taktil modstand og funktionalitet der minder om et mekanisk tastatur. Mech-Dome-taster er af fuld højde, har en aktiveringsafstand på 4 mm, aktiveringskraft på 50 g og er støjsvag ved brug.