Danish design done right

Executive gamerstolen fra Nordic Gaming, er designet til gameren som foretrækker et mere eksklusivt look. Nordic Gaming er med deres seneste gamingstol Executive gået væk fra de ellers klassiske gamerstole, som ofte har mange farver eller kraftige kontraster.

Nordic Executive features

  • Sort eller brunt PU-læder
  • Justerbare armlæn
  • Vippefunktion og lås
  • Sædejustering
  • Nakkestøtte

Business or Pleasure?

Nordic Gaming Executive gamingstolen bringer nordisk design ind i dit gamer miljø på en helt naturlig måde. Gamerstolen her er perfekt til dig som gerne vil have et mere stilrent alternativ til dit gamer setup. Stolen er velegnet til både det professionelle kontor og det moderne gamer miljø.

Classy Construction

Executive stolen har ikke de samme justerings muligheder som mange af de andre nye gaming stole, men det betyder ikke at du bliver snydt for en gamerstol med god komfort. Executive er stadig udstyret med den gængse justerings funktioner som armlæm, højde og vippe-funktion.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.