Gamer briller – få en federe spiloplevelse

Hvis du er typen, som ofte kan fange sig selv i at sidde oppe til kl 5 om morgenen og spille computerspil i weekenden, så har du sikkert også oplevet, at det kan være rigtig irriterende at sidde med åbne øjne i så lang tid af gangen.

Det har firmaet GUNNAR, og også SteelSeries, i hvert fald oplevet rigtig meget af, så de har været ude og udvikle et par avanceret Gamer briller, som du kan tage på og derved forbedre din spiloplevelse, og ja, det værste der kan ske er, at du bliver bedre til spillet. Det ville være træls, hva?

gaming briller

Gamer Briller

 

Bedre beskyttelse og visuelt billede

I sidder sikkert og synes, at et par Gamer briller er da latterligt, og hvorfor skulle man bruge dem? Det er vel bare et stel og glas med styrke – men nej.

Gamer briller hjælper dig med at minimere træthed og stress i øjnene, og samtidig med at den blokerer for alle irriterende luftstrømme, irriterende lys og blændinger, så øger den også komfort og kontrast i din spillestil.

I competitive Gaming er de blandt andet set ofte til diverse LANs. Det kan være utroligt trættende for de professionelle at varme op til kamp i flere timer, inden de egentlig går igang – for ikke at tale om delays, når de sidder og venter på at kampen officielt skal gå igang.

Brillerne er set på Fifflaren fra Ninjas in Pyjamas klanen.

Jeg prøvede dem selv, da jeg var til SLAP LAN her i Danmark, og selvom de ikke umiddelbart giver en effekt med det samme du tager dem på, kan du altså godt mærke forskellen, hvis du har prøvet at sidde med et par Gamer briller og spille computer i rigtig mange timer, som altså føles minimum hundrede gange bedre, end når du spiller uden Gamer brillerne.

Gamer Briller