Clash of Clans – Strategi på en sjov måde

Clash of Clans er et strategi spil, som kan downloades gratis på iTunes Store og Google Play Store.

Clash of Clans går ud på at opbygge og udvide en landsby, bygge sig en hær af mægtige krigere og bruge dem til at plyndre andres landsbyer. Det er samtidig muligt at lave nogle klaner og alliancer, så man ikke står alene i dette ragnarok af vikingeplyndringer og katapult-bombadermenter.

Genren er i sig selv ikke noget nyt på markedet, og det er bygget ud fra nogle eksiterende alternativer, blandt andet Travian som er et dansk udviklet browserspil der har kæmpe succes.
Supercell som er skaberen bag Clash of Clans, har dog formået at gøre spillet både sjovt og anderledes især i det grafiske.
Dette er selvfølgelig også en nødvendighed da det virker til, at de gerne vil appelere til et lidt bredere publikum end den sædvanlige strategi-spiller. Samtidig med at spillet også kun er udviklet til mobile platforme, hvilket gør at det skal være et slow-phase spil, samtidig med hurtig underholdning.
Udover Clash of Clans har Supercell også udviklet Hay Day og Boom Beach.

Nedenfor kan du se den officielle trailer som har kørt som et TV-spot, blandt andet i Danmark.

Athene har lavet en lille guide med nogle små tips – hvis du ikke ved hvem han er kan du læse en artikel om ham her på siden!