BenQ Zowie XL Series XL2411 Gamer Skærm

ForsideGamer SkærmBenQ Zowie XL Series XL2411 Gamer Skærm

999.999.999,00DKK

Beskrivelse

BenQ’s ZOWIE XL-serie er BenQ’s gaming udstyr optimeret så det passer til prospillere i e-sport, men serien holder sig stadig prisvenlig. Vi vurdere serien her til oftest at ligge nummer ét når det kommer til kategorien “Bedst til Prisen”.

eQualizer

Skærmen her er udstyret med BenQ’s eQualizer software, som automatisk øger lyset i mørke områder samtidig med at du spiller. Funktionen øger ikke lyset på hele din skærm, men formår at læse terrænet og udelukkende oplyse den del af din billede som kræver lidt ekstra lys.

Højdejusterbar

Har du skærmen stående på bordet, er det muligt at justere skærmens højde. Højdejusteringen kan betjenes med én finger, så du kan nemt tilpasse skærmen i spil situationer uden store forstyrrelse. Dette er en klar fordel hvis i er mere end én bruger af skærmen.
Skærmen kan også drejes 90-grader, en funktion som ofte benyttes til billedredigering eller som en “læse-tilstand”.

 Tilpasset til alle spil

Med ZOWIE XL-serien har du mulighed for at lave en indstilling til hvert spil du spiller, og nemt navigere mellem indstillingerne med genvejstaster. Spiller du mange forskellige spil er denne funktionen perfekt til dig som ønsker det bedste ud af hvert spil du spiller. Der er ikke to spil der er ens og hvert spil har hver sin optimale indstilling.

De små detaljer

ZOWIE XL Series XL2411 er designet på en sådan måde at genskær fra eget billede i rammen ikke bør ske. Det lyder måske som en lige gyldig detalje, men det har betydning for hvor meget dine øjne skal arbejde for at bearbejde hvad de ser.
Derudover er skærmet udstyret med “Flimmerfri” software som giver dig et knivskarpt billed når du spiller eller træner.
De små detaljer er altså med at øge din spiloplevelse, og reducere det arbejdet som dine øjne ellers skal klare.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

Yderligere information

Diagonal Størrelse

24"

Dimensioner-hxbxd

43,1 x 57 x 22,2 cm (med stander)

Responstid

1 ms (grå-til-grå)

Skærmformat

Widescreen – 16:9

Opløsning

1920 x 1080

Producent

BenQ

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BenQ Zowie XL Series XL2411 Gamer Skærm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt med økonomi. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.