Crusaders of Light

ForsideSpilCrusaders of Light

Crusaders of Light har længe været et populært MMORPG til smartphone og tablets. Det succes har nu nået et niveau som har fået udviklerne bag til at udvide med en PC version. I forbindelse med PC lanceringen har Crusaders of Light fået en ordentlig opdatering og egen server. Crusaders of Light spilles cross-server, så du har samme bruger på mobilenhed og på PC.

 

Kategori:

Beskrivelse

Crusaders of Light har for netop ramt Steam, og ligesom forgængeren til smartphone og tablet kan Steam versionen hentes og spilles gratis. I forbindelse med lanceringen via Steam har Crusaders of Light fået opdateringen “Surge of Elements”. I denne opdatering er der kommet en masse spændende nyt indhold. Her får i den nyeste trailer samt et par eksempler elementerne i den nye opdatering:

Læs også vores preview af mobilversionen, her finder du samtidig trailer til spillet.

  • Elementalist Class
    • En spirit mage – en åndelig magiker som er forbundet med de elementer der omgiver os alle, og kan derfor benytte magi til at manipulere disse.
  • Wind Bluff Prison
    • Nyt raid – Denne nye dungeon er for grupper af 10 spillere og er nok mest egnet for spillere som har erfaring fra spillet på mobilenhed.
  • Molten Flames
    • Equipment – Et nyt item-set som kan skyde med ildkugler eller healer allierede alt afhængigt af din spille stil.

Yderligere information

genre

RPG, MMO

Platform

PC

udgiver

Hong Kong Netease Interactive Entertainment Limited

udvikler

Hong Kong Netease Interactive Entertainment Limited

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Crusaders of Light”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som pensionsrådgiver. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.