Call of Duty Black Ops 2 Anmeldelse

Køb her

Nummer 2 i Black Ops 2 serien, USA er blevet invaderet af hackere og tenorister hvor det er ens opgave at stoppe dem. Du bliver transporteret både rundt på hele kloden og tilbage i tiden, hvor du for afrundet historiens gang, fra begyndelsen.

Det fede i single player delen, er de steder i spillet hvor du skal tage et valg, hvor spillets historie ændre sig, efter hvilke valg du har taget, derefter dine indflydelse i, hvordan du selv syntes du skal løse opgaven, ved at vælge det udstyr og de våben du helst vil løse opgaven med. Dette har dog lidt krav til at du kender våbnene og udstyr i forvejen, men som standard for du det anbefalede fra spil producenterne og dermed kan du næsten ikke gå galt i byen med dine valg af udstyr.

Når det er sagt, så er det et helt almindeligt fps spil, der ikke giver dig flere eller færre muligheder end så mange andre fps spil, dette bunder også lidt ud i, at historien i spillet faldt mig en smule kedelig, eftersom der ikke var noget der fangede min interesse i historien, andet end de dele der kom lige efter de steder i spillet jeg skulle fortage et valg. Men hvis man er ude efter et single player spil, hvor man skal være hurtig på musetasten og havde et øje på skærmen, så er det et genialt lille campaign, der ikke tager alt for lang tid at gennemføre, men heller ikke så kort tid, hvor man sidder tror at spillet er crashed fordi man er overbevist om at der mangler noget.

Derimod Multi-player delen har fanget min interesse i fulde drag.

I multi-player delen har du muligheden for at vælge mellem “Ranked” eller “Public”

Ranked, er hvor mange af spillerene tror de bliver den nye MLG “Major League Gamer” Superstar, så chancen for at der kommer nogle møgfald ud til den lille nybegynder i denne spilform er ganske stor.

Men udover det, så burde der være en sortering i hold man kommer til at spille med, der burde placere hver spiller efter hvilken division de befinder sig i, det vil sige, jo bedre du klare dig i dine Ranked spil, jo højere division, og jo dårligere, jo lavere division. Så der burde være en stor chance for at blive placeret i games med nogle på ens eget niveau,

men eftersom antallet af spillere her ikke særlig stor, bliver du mere eller mindre placeret på et tilfældigt hold med tilfældige spillere. derfor til at begynde med, kan det godt være en ide at starte i et public spil.

Public spil, er derimod der hvor du skal begynde at tænke på hvilken spilform du har lyst til at spille, der er en del at vælge udfra

Core

 • Team Deathmatch
 • Multi-team
 • Mercenary moshpit
 • Free-for-all
 • Domination
 • Ground War
 • Demolition
 • Kill Confirmed
 • Hardpoint
 • Headquarters
 • Capture the flag
 • Search & Destroy

 

Hardcore

 • Team Deathmatch
 • Search & Destroy
 • Cature the flag
 • Kill Confirmed
 • Domination

 

Compat Training

 • Bootcamp
 • Objective

 

Party Games

 • Party mix

Så er der masser at vælge imellem, det eneste er at forskellen på de forskellige spiltyper er ikke den største, da det kan indeles hovedsageligt ind under om det er obejctive (Med sammenhold på holdet, skal man endten beskytte et objekt eller ødelægge det) eller om det er Deathmatch (hvor man ikke behøver at havde sammenhold og bare skal dræbe flest fra det modsatte hold).

Selve kategorierne har dog en indflydelsele, da Core, har du 100 % liv, du regenerer liv, radaren er aktiv under hele spillet og du har sigtekorn på dit våben.

Ved et Hardcore spil, har spillerne kun 50 % liv, de regenerer ikke liv, Radaren er kun aktiv, ved at optjene belønninger (ved at dræbe fjerner) og dermed få muligheden for at få et fly over banen, der viser hvor de andre spillere er, der er friendly fire (du kan skade/dræbe dine venner og der er ikke noget sigtekorn på dit våben. Så en lille smule mere udifordrene.

 

Combat Training, er en ny mulighed de har medbragt i Black Ops 2, hvor “Bootcamp”, kun er tilgængeligt for helt nye spillere, og bliver låst når man når et bestemt level

Ved Objective, kan du deltage ligemeget hvilke level du er i, men du kan ikke klare udfordringer her, og alt XP du optjener er halveret i forhold til de andre spiltyper.

Ved både “Combat Training” og “Objective” er der mulighed for at der kan tilføjes Boots (spillere der er styret af en pc” hvis der ikke er nok deltagere i holdet.

 

Party Games, er en samling af små underholdende spiltyper, hvor du ikke behøver at havde låst op for de bedste våben, da man i fx gun game, skal få 1 drab med en gruppe forskellige våben, hvor det handler om at være den første der klare dette.

og sådan nogle spil typer er under denne kategori.

 

Når det er sagt, så er der alle de udfordringer i spillet, og der er en del, hovedsageligt, kan du gruppere det inden for 4 grupper.

Der er udfordringer inden for våben, hvor det handler om at få 100 headshots, og få dit våben i højeste level. Når du klare denne form for udfordring, så kan du udstyre dit våben med mere udstyr og camoflage.

 

Den næste gruppe af udfordringer er “Scorestreaks”, (Inde i en kamp, kan ved at dræbe spillere fra det modsatte hold, uden at dø, optjene point, de point kan du bruge på at få noget hjælpe udstyr, som både kan hjælpe dig med at finde fjenden eller få nogle flere kills), her handler det disederet om at bruge de forskellige scorestreaks et hvis antal gange for at udføre udfordringen.

 

Den næste gruppe er “performance”, fx få 30 kills uden at dø, dræb en fjende med hans eget våben osv.

Mange af disse udfordringer kræver en hvis erfaren spiller, da de kan være ret svære at få.

 

Den sidste gruppe er “Udstyr”, her handler det om at bruge noget bestemt udstyr til at få et hvis antal kills osv.

Disse er ikke umiddelbart svære at udføre, men kan være særdeles tidskrævende, da det ikke altid er ligetil at få 500 kills, med noget udstyr der ikke passer til ens spiltype.

 

Så ved at få kills og færdiggøre udfordringerne, får du så XP, som så betyder at du begynder stille og roligt at stige i “level”, og når du gør dette, så begynder du at få muligheden for at kunne bruge flere våben, flere scorestreaks og få mere udstyr.

Det højeste level du kan komme i, er level 55. Men når du når dette level, så får du muligheden for stige i “Prestige Level”, det er i bund og grund et overordnet level, der gør at du bliver nød til at begynde forfra med at få åbnet op for de ting du har åbnet op før. og her i Black Ops 2 er der et maks prestige level på 10, dvs starte forfra og kæmpe dig op 10 gange i alt, hvis du har lyst.

Prestige levelet gør ikke nogen forskel, andet end de andre modspillere, kan se hvor meget tid du har spænderet på at sidde foran din skærm.

 

 

Konklusionen med Black Ops 2,

hvis du er ude efter et Single player FPS spil, vil jeg mene der er masser af andre muligheder, der er bedre og mere underholdende, men derimod hvis i er ude efter et multi-player spil, der skal være fart over og være mulighed for at spendere en røvfuld timer i, så er Black Ops 2, et spil jeg helt klart kan foreslå, da det fængslende, med de små hurtige spil og masser af muligheder for at tilpasse din klasse (Dit valg af våben og udstyr) helt unikt efter din smag.

 

 

Hvis der er noget i er uenige i, har noget at tilføje eller har nogle spørgsmål, så kast en kommentar herunder.