Harmonix som nok er  bedst kendt for spil serien Rock Band, er nu på vej ud I en helt ny spil genre. Harmonix næste projekt er nemlig et first person shooter spil,  og kommer til at hedde Chroma!

Chroma er stadig i én af de første faser, og derfor er der stadig masser af plads til at spil udviklerne kan prøve sig frem med alle deres idéer og gøre det færdige produkt endnu mere overraskende.

John Drake fra Harmonix har i et interview sagt til Polygon ”Mange fans har tidligere joket med at vi burde lave et FPS basseret musik spil, og nu har vi da gjort vores”.

Som så mange andre FPS spil løber du rundt og skyder dine modstandere, men i Chroma har både din karakter, dit våben og musikken noget at sige for hvordan du klarer dig.

Spiller forventes at komme ud på Steam engang i løbet af 2014 og skal man tro på rygterne kan vi forvente at spillet bliver gratis!

 

Hold jer opdateret på siden her for flere Nyheder.!

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

4 Responses

 1. Matekick

  Dette her spil – > Ultimativ druk spil!
  Ikke behov for musik i baggrunden! Genialt!

  Svar
 2. Thomas

  Hej Gamerguru

  Jeg har problemer med at afspille videoen, og det gør sig gældende ved flere af videoerne på jeres side?

  Svar
  • Tobias

   Vi vil hurtigst muligt rette op på fejlen 🙂 kan se det er et problem som får igen på samtlige videoer

   Svar
  • Matias Aabye

   Det burde virke nu! 🙂
   Beklager at det ikke har haft virket.

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.