World of Warcraft – Warlords of Draenor

Rygter spredes hurtigt på nettet med BlizzCon mindre end én uge væk. Som det ser ud nu kan vi nok forvente at den næste udvidelse til World of Warcraft bliver Warlords of Draenor!

Blizzard havde sikkert håbet på at kunne overraske deres fans ved BlizzCon med navnet på den nye World of Warcraft udvidelse, men en bruger fra MMO-Champion opdagede en ansøgning fra Blizzard om rettighederne til Warlords of Draenor.
Men Blizzard skal nok overraske os alligevel når de træder op på hovedscenen fredag aften og fortæller om hvad vi kan forvente os i fremtiden. Der er nemlig sat halvanden time af til World of Warcraft: What’s Next. Hvilket er en halv time mere de har tænkt sig at bruge på udvidel til Diablo III Reaper of Souls og deres nye Heroes of the Storm.

Læs vores artikel om Heroes of the Storm her!

Registreringen om rettighederne blev opdaget for en måned siden, og er ikke blevet bekræftet af Blizzard endnu. Tidligere har rygtet gået på at udvidelsen ville få navnet The Dark Below, da Blizzard tidligere har købt rettighederne til navnet.
Så nu er der ikke så meget andet at gøre end at vente til weekenden hvor vi forhåbentligt finder ud af om vi får

World of Warcraft – Warlords of Draenor
En udvidelse som kommer til at være med Draenei racen i centrum.

Eller

World of Warcraft – The Dark Below
En udvidelse hvor vi kan forvente meget mere historie om Azshara og hendes Naga’s.

 

Udfra hvad World of Warcraft fans skriver til rygterne, frygter de at spillet vil blive endnu mere børnevenligt end Blizzard i forvejen har gjort det til hen over de sidste par udvidelser.
Her fra GamerGuru lader vi tvivlen komme Blizzard til gode!

Skriv gerne hvad i regner med, eller håber på at vi kan forvente med den nye udvidelse og hold jer opdateret på siden for flere Nyheder!