Warlords of Draenor PVP

Warlords of Draenor – PvP

Der findes 2 slags mennesker. Dem som elsker Raids og dem som elsker PvP!
Warlords of Draenor byder på en meget forbederet PvP oplevelse. Vi har taget et kig på nogle af de nye Battlegrounds, forbederinger af eksisterende PvP muligheder og den nye World PvP Zone.

Ny World PvP Zone

Warlords of Draenor byder på et nyt område til World PvP, som er placeret Nord, Øst kyst ved Tanaan Junglen. Den helt store forandring i den nye World PvP Zone er at det er en konstant kamp. Kampen er aldrig 100% vundet eller tabt. Der vil være konstant løbende opgaver, som man altid kan deltage i.

Der kommer til at være ting, som der skal samles, monstere som skal tilkaldes,  og en hel masse PvP Action spredt over en masse forskellige niveauer. Du kan deltage i World PvP Zone inden at du er level 100, men som Blizzard beskriver det, “enter at your own risk!”.

I PvP Zonen, er der utallige opgaver at lave konstant, når du kommer ind til slaget, bliver du præsenteret med hvor langt slaget er nået. Jo længere man kommer op i mod fjendens base, jo svære er det.

Der kommer til at være behov for utroligt tæt sammenarbejde, da der både skal kæmpes offensivt, men der skal kæmpes ligeså meget defensivt. På det ene tidspunkt kan du risikere at skulle bruge tiden på at genbygge jeres base og forsvarer basen, i mens du det næste sekund er med i den offensive gruppe. Der er ingen tvivl om, at der er lagt op til det største PvP slag i World of Warcrafts historie.

Trial of The Gladiator – Ny Arena

Selvfølgelig kommer der også en ny Arena. Så hvis du er udkig efter Arena Action, så vil du elske Trial of The Gladiator. Systemet er bygget op på samme måde, som de nuværende Arenaer.

Ved at kæmpe i Arenaen, kan du vinde point til at købe udstyr for. En af de store forandringer, er at Blizzard vil prøve et mere kompleks system, som gør at du risikere mere at møde modstandere på dit niveau i forhold til at komme ind med dårligt gear, og få klask af nogen med godt gear. Du vil automatisk få mulighed for at tilkøbe det “standard” Arena udstyr, så alle har det samme udstyr til at starte med.

En anden ting er også, at det kun er på bestemte dage og tider på ugen, at der er bedømt (rated) konkurrencer oppe, hvilket vil sige for at stige i Rating, kræver det at du skriver dig op til disse dage, og hvis du ikke møder op til kampen, vil du få en form for straf, som Blizzard ikke har afsløret hvad er endnu.

Du kan selvfølgelig træne så meget som du har lyst til. Men for at få de højere belønninger, kræver det at der skrives op til de dage der afholdes konkurrencer.

Forbederinger af eksisterende PvP

BattleGround Score

Selve BattleGround scoretavlen bliver ændret en smule, så den bliver bedre til at vise den indflydelse du har i den nuværende BattleGround. Dette gøres ved at præsentere noget som hedder “BattleGround Stat”, denne nye score tager højde for at du f.eks, aflevere flag, returnere flag, healing, skade og en masse andet. Dette vil også gøre at en god healer, faktisk vil have mulighed for at ligge nr. 1 i Battlegrounden, hvis det er en god healer.

Som en tilføjelse, så kommer flag tiderne også til at stå på kortet, for at give et bedre overblik, sammen med en masse nye små tilføjelser til kortet.