Har du været fans af de andre Tropico’s spil og været træt af at spille dem på computeren? 

Så er der godt nyt – Tropico 5 kommer til PS4, har Kalypso Media offentliggjort i dag.

Som mange af de andre spil firmaere, har Kalypso Media også gjort meget ud af at fortælle om at de kommer til at bruge alle de nye funktioner i Playstation 4 hardware.

Til dem som ikke kender Tropico spillene, så er de meget lignede Simcity og Tycoon spillene. Tropico spillene handler om at opbygge din by på din egen ø, og som mange andre af den type spil, skal du lave venner eller fjender, og på samme tid have tilfredse borgere.

Tropico 5 tilbyder som det første Tropico spil multi-player og CO-OP med op til 4 personer. Og selvfølgelig er der også en masse nye funktioner i forhold til de andre Tropico spil, som nye spil teknikker, nye bygninger, nye handels metoder.

Jeg har selv prøvet Tropico 4 og en af de ting, som jeg husker rigtig godt ved spillet er at der er mange bolde i luften i spillet, hvilket vil sige at du skal holde øje med rigtig mange ting, en ting er at du nogle gange skal undgå krig, imens du skal sørge for at der ikke er forurening i din by, som gør dine beboere utrygge. Jeg fik hvert fald stress et par gange igennem spillet.

Men Tropico er et spil med kæmpe muligheder i grafikken, så bliver spænende at se det på Playstation 4 hardwaren.

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.