Roccat Sova er kommet for at indtage Sofa spillerne!

Hvis der er noget som er sikkert om os Gamere, så er det at vi elsker vores udstyr… Indtil der altså kommer noget nyt!

I en lang periode var det bærbare som alle spillede på, det var en dyr og tung tid. At skulle løfte de bærbare rundt hele tiden og det er jo ikke fordi at en Gamer Bærbar er let. Nu er tiden begyndt at vende og vi er begyndt at gå tilbage stationærerne. Vi vil have stærke maskiner, vi vil have GAMER stationære, de skal helst se fede ud og de skal have et gigantisk grafik kort.

I mellem disse 2 tendenser finder vi den lidt skjulte tendens, som nemlig er Sofa Gamere! Og nej, jeg tænker ikke på Konsol spillerne.

Har vi alle ikke prøvet at sætte computeren til fjernsynet og spille på vores fladskærm tv?  Det ender tit og ofte op i noget sjusk, enten fordi at vi skal til at rokere rundt på en masse ting, eller at tastaturet eller musemåtten rusher rundt i sofaen.

Roccat præsentere næste år: Roccat Sova.

Artiklen fortsætter under billedet..

3

Roccat Sova udkommer i foråret 2016

Roccat Sova er lavet 100% til sofa Gameren. Sova’en minder lidt om de “puder/plader”, som du allerede kan få i dag til at stille bærbar eller tastatur på, så tingene står stabilt når du sidder i sofaen og spiller.

Der hvor Roccat Sova skiller sig utroligt ud i forhold til konkurrenterne er:

  • Indbygget tastatur
  • Stor plade til musemåtte
  • Indbygget USB porte
  • “Næsten” alt kan udskiftes

Tag ikke fejl, Roccat Sova er utrolig behagelig at sidde med, på trods af at den har en vis størrelse, så føles det behageligt at sidde på skødet med den. Det er rart at tastaturet er indbygget i og at musemåtten er så markant større, end hvad man normalt ser.

Udskiftelige dele

En af de mest interessante dele ved Roccat Sova, er at du kan udskifte næsten alle dele.

Artiklen fortsætter under billedet..

2

De 2 primære dele, som kan udskiftes er her markeret indenfor de 2 røde firkanter.

Idéen med Roccat Sova’en er at du køber basen og derefter udskifter delene lidt efter lidt.

  1. På billedet foroven er håndstøtten, som pr. standard er helt flad. Men hvis man har lyst, så bliver der mulighed for at udskifte den med eksempelvis en pude, som gør at man får bedre støtte.
  2. Musemåtten som sidder ude i højre side, kommer pr. standard med en Roccat Musemåtte plade, men der bliver også mulighed for at udskifte denne plade.

På undersiden af Roccat Sova, er der pr. standard nogle almindelige små puder, som gør at den sidder behageligt på skødet. Disse bliver også udskiftelige. Man kommer blandt andet til kunne købe læder puder, til dem som gerne vil have lidt ekstra.

Udover det, vil der også komme en magnet oppe i toppen af Sova’en som man kan tilslutte til sin ledning til musen. Dette vil gøre, at man ikke har en ledning som skøjter rundt.

Tastaturet

Den model som vi afprøvede havde et mekanisk tastatur, men med meget lidt støj. Men der vil være mulighed for at få Sova med både mekanisk og ikke mekanisk tastatur.

3d Print Support

Roccat Sova kommer til at understøtte 3 printning, i den forstand at hvis du har en 3d printer, kan du selv printe dele ud til Sova. Noget som jeg personligt tror, at vi kommer til at se meget mere af i fremtiden.

Display – Telefon tilslutning

Roccat Sova kommer selvfølgelig med mulighed for at få en lille skærm tilsluttet. Ideen er at du skal kunne styrer så meget som overhovedet muligt fra din Sova og på samme tid holde øje med din computer. Der kommer også smartphone tilslutning, som gør at du kan holde styr på din smartphone.

sova-smartphone

Roccat mini skærm udvidelse

Kabel eller trådløs?

Roccat Sova vil blive udgivet med ledning til at starte med, men med forskellige længder. Det er planen at der også udkommer en trådløs, men grundet det høje batteri forbrug vil der højest sandsynligt være nogle speciel batterier.

Konklusion

Da vi var på vej ind til Roccat’s Presse event for at se Roccat Sova, så var jeg meget skeptisk. Jeg tænkte at det der med at sidde foran fjernsynet og spille computer er et overstået kapitel. Men når jeg sad med Roccat Sova, så blev jeg positivt overrasket. Der er ingen tvivl om at Roccat har lavet et super godt produkt. Det var rart at sidde i sofaen med Sova’en og man følte at den var bygget netop til dette formål.

Udgivelse & Pris

Bemærk, Roccat Sova udkommer først i foråret 2016, derfor kan der stadig nå at ske mange ændringer inden udgivelsen.

Prisen vil ligge på $149, som i nuværende kurs er omkring 1.000 kroner.

Læs mere meget om Roccat Sova hos Roccat her. 

Du kan også Tjek prisen her

Er du klar til at indtage sofaen?

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.