Ny Call Of Duty: Ghost trailer!

 

“Den helt nye Call of Duty: Ghost trailer er lige udkommet, og vi vil i artiklen herunder komme ind på de nye ”never seen before” features som kommer sammen med det nye spil.”

 

Clans

Når det nye Call of Duty: Ghost udkommer d. 5 nov 2013. Vil der i multiplayer funktionen, være mulighed for at oprette en Clan. Så du kan spille ansigt til ansigt med dine venner, mod andre claner.

download (1)

Cross-platform

Der vil i det nye Call of Duty spil komme en helt ny feature, som aldrig er set før, det nemlig en Cross-platform funktionen! Det er dog ikke bekræftet endnu, om der i denne funktion vil være muligt for pc spillere at spille sammen med konsol-brugerne. Men på de fleste forum’er har man konkluderet at det højst sandsynligt kun ville være muligt for PlayStation brugere og Xbox brugere at spille sammen.

 

Call of Duty app’en

Call of Duty følger også med teknologien, inden for smartphones, da de vil lave en helt ny app, som man kan få store fordele online ved at bruge. Man vil bla. Kunne ændre sit ”Clan-logo”, sige til sine venner at man er klar til at spille, og derudover udfordre andre Clans til en kamp for livet!