Nintendos dårlige salg af Wii U får nu konsekvenser for cheferne.

Nintendo er oppe i mod utrolige dårlige vilkår. Deres salg bliver ved med at falde, og det hjælper ikke på det at deres 2 største konkurrenter lige hver især har frigivet en ny konsol. Xbox One, Playstation 4 og den meget omtalte Steam Box er også på vej.

Men en ting må man sige. Politikerne i landet kan lære lidt fra Nintendos chefer.

Nintendos chef Satoru Iwata har valgt at gå halvt ned i løn, skriver polygon i 5 måneder for at forbedre tallene. Yderligere har stort set samtlige chefer i Nintendo gået ned med 20-30% i løn. Man må sige at dette er stort gjort af Nintendo.

Nintendos chef Satoru Iwata har dog gjort det før, tilbage i 2011 led Nintendo også under for salget af Wii & 3DS, og her valgte Satoru ligeledes samme taktik.

Gad vide om Nintendo måske er på vej ned?

Når man tænker på at langt største delen af Nintendo salg,  har været konsoller til børn primært, som nu er overtaget af Tablets og Smartphones.

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.