Lords of War er en animeret mini-serie, som fortæller historien bag flere af de prominente orker fra Warlords of Draenor. De omtalte orker i serien er Kargath Bladefist, Grommash Hellscream, Durotan, og Kilrogg Deadeye. Femte episode omhandler Maraad. Alle orkerne er medlemmer af “The Iron Horde” undtagen Durotan. Seriens handling omfatter at Vindicator Maraad har mødt disse orker før, og kender deres historie – og nu fortæller han King Varian Wrynn hvordan han kan bekæmpe dem.

The Iron Horde

The Iron Horde er en union af forskellige orkiske klaner, skabt af Garrosh Hellscream. Disse klaner er blevet forenede, og deres leder er Grommash Hellscream. Tanaan Jungle er det vigtigste område når vi snakker The Iron Horde og deres hovedkvarter er beliggende i hvad der tilsyneladende er deres egen pendant til Hellfire Citadel.

Kargath

Første episode handler i bund og grund om at King Varian er bekymret for om han kan klare missionen at bekæmpe orkerne af The Iron Horde, da hans far tilsyneladende ikke kunne. Vindicator Maraad fortæller at han har truffet disse orker før. Han siger meget tydeligt til King Varian; “You are not your father”. Varian beder således Maraad at fortælle ALT han ved om orkerne, og i denne første episode får vi så historien bag Kargath.

Grommash

I anden episode indikerer Maraad at det ikke bliver let, og at der vil være liv der vil gå tabt. Han fortæller også Varian at fjendens vilje er urokkelig, som så at sige. Maraad fortæller nu Varian om The Iron Hordes leder, Grommash Hellscream.

Durotan

I tredje episode som handler om Durotan, den eneste ork der ikke er medlem af The Iron Horde, siger Maraad til Varian at The Iron Horde må stoppes, og at han ikke må holde sig tilbage. Varian fortæller at han godt ved alle orkerne ikke er ondsindede, og herved får vi altså historien om den stakkels Durotan.

Kilrogg

I fjerde episode hører vi Maraad og Varian diskutere hvordan kampen bliver taget til deres hjem. Varian fortæller tydeligt at de har kæmpet for deres hjem før. Vi får nu historien om klanen The Bleeding Hollows leder, Kilrogg Deadeye.

Maraad

I femte episode af denne Lore, er Maraad ivrig, og siger strengt “You now know their leaders”. Han beder Varian at stemple ordren for at gå i kamp mod The Iron Horde. Varian forstår ikke hvorfor Maraad er så ivrig efter denne kamp, og vi får nu at se hvad grunden egentlig er til, at Maraad er mod disse orker. Episoden slutter af med at Varian stempler ordren.

Serien bør helt sikker ses, specielt hvis man glæder sig meget til den nye Expansion, og hvis man går op i historien bag.

About The Author

Mit navn er Cecilie, og jeg er 23 år. Jeg har spillet World of Warcraft lige siden det udkom d. 11 februar, 2005. Udover World of Warcraft, spiller jeg også engang imellem spil såsom; League of Legends, Diablo 3, F.E.A.R, og CS 1.6.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.